Typer af planter findes i en dam Habitat

August 11

Karakteriseret ved en ferskvands økosystem, hvor organismer afhænger hinanden og nærmiljøet, bygger Dam habitat på en række forskellige planter. For at beskytte Dam miljø, bør alle planter være sund og egnet til det lokale klima.

Økosystem

En dam økosystem indeholder typisk alger, svampe, mikroorganismer og fisk. Disse organismer findes sammen med planter i fire grundlæggende niveauer af dammen: landstrøm, flade, åbne vand og bundvandet.

Essentials

Iltning planter er afgørende for en dam sundhed. Dam ukrudt, parrot's fjer og pilespids forbruge kuldioxid og frigiver ilt, at skabe et sundt miljø, specielt til fisk.

Overvejelser

Et potentielt problem er spredningen af alger, som kan overskride andre organismer, fratage dammen af tilstrækkelige mængder af kuldioxid og forgiftning levested.

Dam sundhed

For at begrænse algevækst og fremme balance, bør en dam indeholder flydende planter på overfladen af vandet. Disse omfatter Dam liljer, tropiske liljer, (både dag og nat), vand salat og vand hyacinter.

Extras

Lotus og sagittaria trives i mosen miljøer, og planter til dammen margener omfatter: cattails, dværg bambus, marsh morgenfrue, struds bregner, lady bregner, båndet græs og pickerel rush.

Advarsel

Aldrig plante invasive planter (såsom Kattehale eller canadiske Dam ukrudt) Hvis du bor i nærheden af et naturligt i kroppen af vand. Kontroller alle plante køb for at se om de er invasiv af frø eller rod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com