Typer af planter på hovedet

November 26

I en traditionel haven, du har brug for et plaster på jorden eller en hævet haven for at dyrke planter. En container haven er en mulighed for en person uden adgang til gården eller haven boks. En nyere innovation er praksis med voksende planter op og ned i containere, der hænger fra støtte kroge.

Typer af planter

Planter, der kan dyrkes hovedet omfatter dem, der producerer grøntsager, såsom tomater og agurker. Peber planter, herunder jalapenos og peberfrugt, kan også være vokset op og ned. Så kan jordbær, gulerødder og salat. Planter, der producerer frugt i løbet af en sæson i stedet for alle på én gang har tendens til at gøre det bedre i hovedet containere.

Fordele

Voksende planter hovedet giver flere fordele. Hvis du bor i en anden sals lejlighed eller i et hjem uden en gård, kan du installere udendørs containere på et dæk eller langs en gangbro, eliminerer behovet for en havejordstykket. Hovedet planter er mindre tilbøjelige til at indgå jord svamp og andre infektioner, der kan overføres fra plante til plante og er mindre modtagelige for insekter og dyr prædation.

Ulemper

Hvis du hænge dine upside-down planter over et dæk, kan vand og snavs spill på dækket. Dette fører til ekstra oprydning, og vandet kan gøre dine dæk slick, skaber en sikkerhedsrisiko. Hvis du hænger beholder i et område, der modtager mindre end fuld sol, skal du muligvis flytte dit anlæg i eftermiddag eller i morgen for at garantere det får nok sol. Hvis anlægget producerer for meget frugt på én gang eller frugt, der er for tung, kunne frugten afbryde vinstokke eller stænglerne af planten. Jord i hovedet containere tørrer hurtigt ud, så disse planter har brug for hyppigere vanding end planter, der vokser i haven senge.

Overvejelser

Kommercielt skabt containere til dyrkning af planter på hovedet kan købes på havearbejde Centre. Udover tomater er beholdere for andre planter, herunder jordbær og urter, tilgængelig. Du kan oprette din egen ud af plastik sodavandsflasker, mælk beholdere eller 5-gallon spande. Mindske vandtab i jorden ved at dække toppen af beholder med låg, eller med et lag af muld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com