Typer af plast Wrap

October 11

Monomerer er simple, små molekyler af et stof at grupper sammen for at danne en kæde af store molekyler kaldet polymerer. For eksempel; glucose er en monomer og glukose molekyler sammen til form cellulose, som er dens polymer. Cellulose, stivelse, bomuld og silke er alle naturligt forekommende polymerer. Plast er syntetiske polymerer. Plast har gjort sin vej ind i vores hjem i møbler, beholdere, apparater og plast wrap så godt. Plastfolie er en elastisk folie anvendes til at ombryde fødevarer for at bevare friskhed og forebygge forurening.

PVC Wrap

PVC er en forkortelse for polyvinylchlorid kemiske navn. Plastic wraps af PVC er kendt som PVC wraps. PVC film er mest almindeligt anvendt til catering mad, som de gør for visuel appel af klynger sig straks til de fleste fødevarer overflader. Dog; der er fare for plast overførsel til mad, hvilket gør det giftige. PVC er den første type af plast wrap lavet.

PVdC Wrap

PVdC er en forkortelse for polyvinyledene chlorid. Det er kendt for sine klamrer sig eller klæbende egenskaber og for dets uigennemtrængelighed til luft og væsker. Så når maden er pakket ind i PVdC plastikfolie, fugt og duften af maden er bevaret, og det kan opbevares i fryser eller køleskab uden fordærv. Maden pakket ind i filmen er også mikroovnen. Et populært mærke navn for PVdC er Saran (original) wrap.

LDPE Wrap

LDPE er et akronym for belagt polyethylen. Det er udbredt i klamre-indpakning mad. Det er kendt af forskellige mærker såsom Saran Premium, glad for klamre Film og lignende. LDPE har lavere klamrer sig evne eller vedhæftning. Det anses imidlertid økologisk mere acceptable på grund af manglen af klor i dens molekyler. Maden pakket ind i denne film er fryseren sikker og også mikroovnen. Plastic wraps er blevet forbedret og blødgøringsmidler eller vedhæftning smagsforstærkere er blevet tilføjet for at gøre plast ombryder mere "clingy."

Tryk og segl Wraps

Endnu et andet trin i udviklingen af den plast wrap er fremkomsten af pressen og segl wrap. Dette er tilgængelig som glad for Tryk n Seal wraps. Det bruger en speciel spiselige gum-baseret lim til at forårsage en forsegling handling mellem lag af wrap. Mad kan være indpakket, men filmen skal trykkes lukket at forsegle. En speciel teknologi der involverer bølger på film overflade anvendes. Disse bølger integrere ind i hinanden og er fladtrykt da trykket. Den udfladning sikrer, at der er en lufttæt forsegling. Denne type af plast wrap kan forhindre mad bliver dehydrerede eller tørret i fryseren på grund af kold luft, som de er uigennemtrængelig. Maden pakket ind i filmen er også mikroovnen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com