Typer af plastrør fundet i boligbyggeriet

August 15

Typer af plastrør fundet i boligbyggeriet

I boligbyggeriet er der et par typer af plast rør anvendes i hele projektet. Alle disse rør er beregnet til at transportere vand, spildevand eller vent gasser. Hver type rør har en forskellig anvendelse, forskellige egenskaber og forskellige udgifter. Det er vigtigt at vide, hvilken type af rør, du arbejder med, fordi det er næsten umuligt at deltage nogle forskellige slags rør sammen uden at skabe et problem.

PVC

Poly-vinyl chlorid (PVC) rør er hvide. Det er meget ofte findes i sprinklersystemer. Hvis kan modstå et stort pres, men bryder ned i sollys. Det er velegnet til nedgravning under jorden, og i nogle områder er det endda godkendt til anvendes til drikkevand. PVC er følgeskab af rengøring at deltage overflader, priming dem og derefter bruge en PVC solvent for at liquefy plast, der derefter skal sættes sammen meget hurtigt.

ABS

Acrylonitril butadien styren (ABS) er en sort plast rør materiale. Det er porøs karakter på grund af den måde, det er fremstillet. Sin porøsitet mindsker styrken af materialet, men også reducerer produktionsomkostningerne. Det bruges typisk til afløb eller vent stakke. Ventilationskanaler stakke er blot en udluftningsanordning at tillade luft at undslippe op gennem taget, og afløb har meget lidt pres. Dette gør ABS et godt materiale til disse formål.

PEX

Krydsbundet high-density polyethylen (PEX) er et fleksibelt rør lavet til transporterer vand. Det bruges til strålevarme gulve, hvor varmt vand løbe gennem rør æglæggende lige under overfladen, gulvbelægning. Denne rolle kan også vendes for at have koldt vand løbe gennem gulvet rørene skal ejeren måtte ønske en installation som dette. PEX er også et fantastisk alternativ til traditionelle kobber VVS. Rød og blå PEX rør, varmt og koldt henholdsvis, kan køres fra en central manifold til hver separat vand outlet i dit hjem. Da røret er fleksible, betyder det at ingen lodning eller lodning er nødvendige og langt færre huller skal bores. Dette giver mulighed for alle dit vand til at flyde fra en central manifold på samme måde, alle dine elektricitet stammer fra én central breaker panel. Dette gør det muligt at lukke af enkeltdele af huset eller hele huset alle fra en let at nå placering.

CPVC

Chlorerede PVC (CPVC) er orange farve og er normalt kun benyttes på indendørs brand sprinkler systemer, selv om det kan findes i nogle andre steder. Det er ikke egnet til drikkevand, men er i stand til at modstå større pres end andre typer af PVC.

Elektriske PVC Conduit

Dette PVC er grå i farve og er lavet til at bære wire. Det er uegnet til anvendes til drikkevand, og er ikke vurderet for højt tryk. Det er udelukkende lavet som en kanal for elektriske ledninger. Nogle kredsløb, der skal være begravet kan bruge denne grå PVC rør som et billigere alternativ til belagte metal rør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com