Typer af polstrede stole

July 20

Polstrede stole kommer i mange forskellige stilarter og størrelser. Størrelsen af stolen og dens formål ofte bestemme om hele stolen er betrukket eller bare puder.

Polstrede liggestole

Tilbagelænet polstrede stole er som regel godt polstret, med loppetjans armlæn. Designet til komfort, stolene læne sig tilbage og give brugeren en fodstøtte.

Spisestue stole

Mange spisestue stole er polstret på deres pladser kun, men de kan også være fuldt betrukket. Da spisestue stole er tilbøjelige til spild, har de fleste smudsafvisende stof.

Back stole

Back stole, der stammer fra 1700-tallet, har armlæn og en høj tilbage med "vinger" på hver side, designet til at holde udkast.

Klub stole

Klub stole, traditionelt anvendes i gentlemens klubber, var designet til en mandlig ramme. Traditionelt betrukket i læder eller maskuline tekstiler, er low-back club chair populær for sin slanke, rene linjer.

Chaise Longues

Fuldt polstret chaise longues kan findes i soveværelser eller stuer. Chaise longues, designet til at rumme benene, er faktisk tættere på længden af en sofa men har ryggen designet til at støtte en enkelt.

Swivel stole

Swivel stole, anvendes i kontorer og hjem, tillader brugeren at rotere i stol uden stigende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com