Typer af polstring materiale

September 29

Polstring materiale henviser til det dækker, som encases polstring, skum og fjedre på et stykke af møbler. Der er mange forskellige typer af polstring materialer på markedet.

Læder

Ægte læder indtræk stof kan foretages fra kalv, ko eller lam-skjule. Læder kan være farvet i forskellige farver. Derudover læder kan præges med et mønster eller dekorative design eller bedrøvet, betyder, at det er blødt og rynket udseende.

Ruskind

Polstring ruskind er lavet af læder, der er blevet behandlet for at have en ekstra blød, næsten lodne føler at røre. I stigende grad, bliver imiteret ruskind brugt i stedet for ægte. Faux ruskind føles så luksuriøst som ægte ruskind, men er lavet af polyester og bomuld fibre til en meget lavere pris

Chenille

Lavet af vævet garn, findes polstring Chenille i en række farver og mønstre. Chenille har en naturlig, lille iriserende skær til dens udseende. Det er meget blød og delikat og kan bære let, forlader tyndslidte mærker. På grund af dette bruges chenille betræk typisk på dekorative, formelle møbler, der ikke er beregnet til hverdagsbrug.

Damask

Damask er en kraftig møbelstof produceret fra uld, hør, bomuld eller syntetiske stoffer. Det er meget holdbare og er genkendelige ved omfattende twill mønstre vævet gennem dens overflade.

Tapetet

Polstring gobelin er en meget tung type stof. Gobelin vævet af uld garn.

Fløjl

Polstring velvet er en luksuriøs, silkeagtig fornemmelse og er typisk findes i fed, mørke farver såsom guld, oliven, burgundies og flåder. Polstring fløjl er typisk lavet af bomuld, men meget fint kvalitetsstoffer fra ægte silke kan foretages.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com