Typer af Premade spær

April 3

Typer af Premade spær

Der er mere end et dusin fælles typer tag spær. Blandt dem er sådanne maleriske design som den polynesiske truss eller semi-cirkulært buestreng design. Hver type af truss definerer en bestemt metode til bygning eller tilbyder en bestemt type af tag form. De fleste spær er bygget af 2 x 4 tommer pine tømmer, skåret i forskellige længder og installeret som en "web" inde skeletstruktur af bandagist, selv om andre materialer er undertiden bruges. Nedenstående liste giver en kort beskrivelse af nogle af de mest almindelige spær.

Kongen indlæg

Kongen post spær er et enkelt, stort, trekantet form, med en enkelt lodret støtte placeret på toppen. Kongen post spær bør begrænses til garage eller lille bygning tagdækning behov for at maksimere plads og minimere de nødvendige materialer.

Dronning indlæg

Dronning post truss tilføjer to understøtter til Kong post bandagist, Lystfiskeri op og væk fra bunden af den centrale king indlæg. Dronning post spær er mere robuste end posten som konge, og bedre egnet til længere tag spænder.

Hængejern

Hængejern truss er hvad de fleste mennesker har i tankerne, når de tænker på taget af en stald. Den øvre overflade af til Broramme har fire identiske afsnit, reducere den øverste hældningen af taget, ved at øge skråning halvvejs ned, på hver side.

Loftsrum

Attic spær ligner en stor trekant med tre lige-sidet trekanter inde i det, en i hvert hjørne. Det resulterende indvendige rum af truss er et groft rektangulære åbning, der kan bruges senere som en gennemsøgning eller loft rum.

Hip

Hip spær har tre øverste overflader, top og to sider. Alle tre af disse flader kan være den samme størrelse, eller hver sektion kan være forskellige. Færdige tag lavet med hip spær har en flad top.

Piggyback

Denne type spær er lavet fra en hip truss med en mindre kongen post truss monteret på toppen, eller lukrerede.

Flad

En flad bandagist, er som navnet antyder, en lige top og bund truss jernbane med et forstærkende web placeret inde til at yde tilstrækkelig støtte til tag. Skrå flade spær er den samme design bygget til at tjene som vinklen på taget, og de kan kombineres med andre typer af spær. Et flertal af metal spær for kommercielle bygninger vil bruge flade truss designs.

Dobbelt Pitch

Dette særprægede truss stil har to skrå top overflader, ligesom en konge eller dronning indlæg har, men den ene side er betydeligt længere end de andre. Resultatet er en stejlere banen, eller slope, på den ene side af taget og en traditionel hældningen på den anden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com