Typer af propan tanke

September 28

Typer af propan tanke

Propan er en tre-carbon alkalisk gas men kan komprimeres i flydende form, gør det muligt at nemt opbevares og transporteres. Boligarealer omfatter brændstofpåfyldning grill, ovne, vandvarmere og generatorer. I den kommercielle og industrielle sektor, er det brugt som brændstof for visse køretøjer og køling, blandt mange andre anvendelser. En propan tank er en metal kabinet manipuleret til at sikkert gemme propan.

Historie

Propan er en kort historie, at have været indført i den tidlige del af 1900-tallet og bliver hverdagskost i slutningen af 1920 ' erne. I dag, er næsten alle propan sælges i USA enten produceret indenlandsk eller importeret fra naboer Canada eller Mexico.

Typer

Den mest allestedsnærværende propan tank er 20-pund (fem gallon) cylinder model, brugt til gas grill, insekt frastødende enheder og på rekreative køretøjer. Boligejere med gas komfurer og propan-drevne vandvarmere kræver en større tank, normalt en større version af cylinderen. En anden større mulighed for kommercielle og private brugere er den "ubåde" tank, som har en større kapacitet (sammen med en større fodaftryk). Propan forhandlere og andre industriområder bruger en bred vifte af større tanke til bulklagring af propan. Selv om ikke hverdagskost, er der en version af ubåden tank, der er specifikt designet til at blive installeret under jorden.

Betydning

Husejere, der bruger en lille tank til at grille formål kan let fylde det på en række steder, herunder propan forhandlere, benzinstationer og isenkræmmere, blandt andre. Fylde en større end den bærbare 20-pund cylinder tank kræver en propan levering i en specialiseret truck kaldet en "bobtail." Propan-drevne generatorer kræver normalt at have flere cylinder tanke, eller en ubåd tank.

Fordele

I mange situationer er ved hjælp af propan til opvarmning af vand en mere økonomisk muligt metode end at bruge varme olie. En populær trend er for boligejere til at afbryde deres vandvarmer fra deres standard oil-fedtforbrænding furnace og installere en oven på-anfordring propan-drevne vandvarmer. Dette giver ovnen til at blive lukket ned i de varme måneder, forlader opgaven at varme vand til mere effektiv propan-powered enheden.

Forebyggelse, løsning

Selvom betragtes som meget sikre, er der stadig risici forbundet med propan (såvel som andre brændbare gasser). Propan tanke er designet for maksimal effektivitet og sikkerhed, men du bør aldrig forsøge at reparere eller ændre enhver del af en propan tank eller forbindelse. Den kun montering eller afmontering af propan tanke skal du træffe tilslutning og frakobling en lille tank til en grill. En licenseret professionel bør udføre andet arbejde fastgørelse af propan kampvogne og gasledninger.

Advarsel

Propan er en brandfarlig gas, der kan fungere som en accelerant i tilfælde af brand eller eksplosion, så skal udvises forsigtighed ved brug, opbevaring og forbinder propan tanke til grill eller andre enheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com