Typer af prydplanter græskar

April 11

Typer af prydplanter græskar

Græskar har altid spillet en fremtrædende utilitaristisk rolle i menneskets historie. I løbet af 1800-tallet afholdt græskar så betydning for de lokale, at de blev landets monetære valuta, ifølge University of Arizona. Den dekorative haven centnergræskar producerer en shell, der hærder når det tørrer. Ikke-spiselige, de hule græskar, gøre populære craft-projekter som skåle, birdhouses, musikinstrumenter og udskæring prøver. Alle ornamentale græskar falder i familien Cucurbitaceae (Cucurbit); inden for familien der findes to forskellige grupper, Cucurbita slægten og Lagenaria slægten.

Cucurbita slægten

I løbet af efteråret måneder fører lokale detailforretninger generelt et bredt udvalg af dekorative græskar, som tilhører Cucubita slægten. De fleste græskar foranstaltning 1 til 6 inches i diameter. De vises i et mangfoldigt udvalg af figurer. Farverige, de sport lyse nuancer af grøn, gul og orange. Græskar har normalt kantede stilke. Nogle har en korkagtig stilk tekstur eller et hårdt interiør. Nært beslægtet med græskar og squash, har de evnen til at Cross-bestøve. Planter Cucubita slægten har gule blomster, stikkende stængler og blade.

Lagenaria slægten

Ofte omtales som birdhouse eller flaske græskar, besiddelse græskar af Lagenaria slægten af lange, slanke stængler og glat hud. De vises i nuancer af tan eller brune i en bred vifte af størrelser og former. Planter har glat, blade blød og hvide blomster. Prydplante græskar kræver normalt mindst 27 kvadratfod af voksende plads til at strække sig på tværs, eller et espalier. Lagenaria typer har slyngende slyngtråde, som tillader dem at løbe rundt op et espalier for støtte. Græskar i Lagena slægten udvikler ofte overflade skimmel når tørring, som kan give centnergræskar et karakteristisk udseende i stedet for at forklejne dens udseende.

Overvejelser

Cucubita græskar ofte taget 90 dage til at nå modenhed og Lagenaria sorter kan gennemsnit 120 dage. Tropiske og sub tropiske oprindelse, græskar kræver varm jord og betingelser, spirer og trives. Planterne kan tåle ikke endnu en lys frost og normalt vil opretholde løv skader. Prydplante centnergræskar planter producerer både mandlige og kvindelige blomster på en plante. Blomster af planten afhængige af bier til bestøvning at producere en rigelig centnergræskar afgrøde. Lagenaria sorter modtage ofte bestøvning fra nat-flyvende møl.

Plantning oplysninger

Vælg en plantning placering for græskar, der giver fuld sol. Sikre, at den temperatur prognoser vil være højere end 60 grader Fahrenheit, så græskar frø vil spire. Planterne vokse bedst, når temperaturen er mellem 70-85 grader Fahrenheit og ikke varierer dramatisk om natten, ifølge University of Kentucky College i landbruget. Prydplante centnergræskar planter vokser bedst i sandet ler eller lerjord med rigelige organisk stof. Jordens pH-værdi bør ideelt hover mellem 6,5 til 7,0. Centnergræskar planter kræver kunstvanding, som garanterer 1-2 inches vand pr. uge. Supplerende gødning vil hjælpe med at sikre plantens vækst. Høst græskar, når de er fuldt modne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com