Typer af Pull kæder til elektrisk lys skifter

January 16

Typer af Pull kæder til elektrisk lys skifter

Pull-kæden lyskontakter er allestedsnærværende. De er lys i lofter og kældre, der er tændt og slukket ved at trække en kæde eller en streng. Glødepærer er mest effektive (og sikreste) når placeret øverst på et værelse. Dette ville gøre dem svære at tænde og slukke, hvis der var ingen pull-kæden lys stikkontakter.

Skifte stil

Skifte stil pull kæder er de mest almindelige. Du trække det én gang og det går, du trækker det igen og det slukker. For de fleste lys er alt hvad du behøver. Det er slags pull parametre finder du i skabene og nogle industrielle bygninger. Der er grundlæggende tre typer af toggle-kæde trække switche: centralerne kan være indbygget i en sokkel, at pæren skruer ind; Parameteren træk kan være en socket, der er i terminalen af en elektrisk ledning, (disse en fælles i meget store værelser og pull kæder kan være meget kort og drive en lampe eller andre apparater. I Europa vippekontakt pull kæder (med en streng pull, aldrig en kæde) er almindelige i badeværelser, fordi det menes, at de beskytter mod elektriske stød når tændt og slukket med våde hænder.

Rotator stil

Rotator stil pull kæder bladre gennem mere end to stater. Hvert træk af kæden forskud system et skridt gennem en cyklus af trin, indtil det begynder at gentage. Denne stil er brugt når de kontrollerer noget, der kan være i mere end to stater (ikke bare en pære der kan kun være tændt eller slukket). Eksempler kan nævnes pærer, der har lav, medium og høj indstillinger eller et par af pærer, der kan være i fire stater: både off, en pære på, andre pæren på eller begge pærer på. Roterende trække switche er også fælles om assemblies, der har en fan og lys kombineret. Løbende trække cykler forsamling fra alt ud, bare lys, bare fan og både lys og fan. Hvert trin i cyklussen er faktisk en træk og slip, ellers ville det være til svært at gå et skridt ad gangen.

Andre stilarter

To andre stilarter af kæde-pull switches er touch (eller sensor) stilen og den løbende (eller rocker) stil, touch stil flytter fra én medlemsstat til en anden når kæden er rørt - det behøver ikke at blive trukket. Disse arbejde som touch knapper på elevatorer, der ikke behøver at blive skubbet. Kontinuerlig (rocker) stil holder lyset så længe du er ved at trække kæden, men lyset går, så snart at kæden er udgivet. Disse bruges ikke kun til lys, de er undertiden anvendes til systemer, der skal være regelmæssigt testet--ligesom tyverialarmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com