Typer af Radiator lækager

March 31

Typer af Radiator lækager

Radiatorer i boligen, der producerer varme, der stiger fra toppen af radiatoren, fylde rummet med varme. Køleren af en bil, dog er designet til at holde motorblokken bliver for varmt. Hvert år, skal radiatorer inspiceres for at se om de har nogen lækager. Radiatorer er normalt udskiftes, hvis de har en lækage, fordi omkostningerne ved at erstatte den er normalt lavere end fastsættelse af radiatoren.

Damp Radiator lækage

Damp radiatorer operere på et meget lavt tryk, så reparationer skal udføres med lavt tryk eller kraft, hvis de udføres på alle ifølge Ednas antik butik. Denne type af radiator lækage fører som regel, blot til en udskiftet radiatoren.

PIN hul knæk

Radiator lækager opstår ofte mellem sektioner af radiatoren skyldes en revnet casing eller en pin hul, ifølge Ednas antik butik. Køleren kan forseglet med flydende svejse eller fast med epoxy materialer. Men denne sæl er kun en midlertidig foranstaltning, og radiatoren skal normalt udskiftes.

Lække tilsætningsstoffer

Hvis en radiator lækager, drypper eller sprøjter kølervæske, kan dette forårsage radiator til at overophede. Dette problem fastgøres ved hjælp af en lækage hæmme tilsætningsstof, Radiator Info. Disse tilsætningsstoffer er imidlertid kun en midlertidig foranstaltning, indtil radiatoren er fuldt repareret som for meget brug af lækage inhibitor kan forårsage oprustning at forekomme i radiator, som kan give problemer nede ad vejen.

Indre Erosion

Nogle bil radiator lækager skyldes interne erosion, som normalt forårsager lækager til at udvikle i sømmene, ifølge Radiator Info. Lodde bloom og punktering lækager er normalt hvad der forårsager den interne korrosion. Nogle radiatorer har beskyttende belægninger reducere erosion.

Varme konvektor

Varme konvektor radiatorer har en høj chance for Utætte på grund af mængden varme, der rejser fra den udvendige væg til ydersiden af radiatoren, ifølge Inspectapedia. Disse radiatorer er for det meste ikke anbefales medmindre boligejer kan lide udseendet af radiatoren.

Alders-relaterede problemer

Som radiatorer alder, de vil uundgåeligt udvikle revner og utætheder, ifølge Bukisa. Disse revner og utætheder ikke kan repareres ved hjælp af stop leak hæmmere, og radiatoren vil sandsynligvis skal udskiftes, medmindre ejeren er en svejser og kan udføre reparationerne selv.

Blæst varme pakning

Blæst varme pakninger---forårsaget af overophedning---kan forårsage tab af drejningsmoment, hvilket kan medføre kølevæske og forbrænding utætheder når toppakning køler, ifølge pilespids Radiator. Ældre radiatorer kan endda brast som følge af stigningen i tryk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com