Typer af ruder maling

March 12

Olie og akryl maling kan både bruges til ruder. Ruder er en teknik hvor maling anvendes i tynde gennemsigtige lag at lyset rejser gennem, glider væk fra lærredet, oprettelse af lysstyrke, dybde og rigdom, der ikke kan opnås ved at blot blande farver på en palet. Tålmodighed er nøglen, når ruder maling.

Transparente farver

Glasuren skal anvendes som gennemsigtige farver. Oliemaling kommer i transparent, semi-transparent og uigennemsigtige farver. Læse etiketten for at afgøre, hvilken type maling du har. Titanhvid er en meget uigennemsigtig farve, men hvis du blander en lille mængde med et medium, kan det arbejde som en glasur.

Start med en under maleri i uigennemsigtige farver. Din under maleri kan bruges som en værdi guide viser hvor hører din højdepunkter, Mid-toner og skygger. Når din uigennemsigtig under maleri er tørt, kan du opbygge flere lag af glasurer. Sørg for, at hvert lag af glasuren er helt tør, før du tilføjer på din næste tynde lag. Det er en god idé at arbejde på flere lærreder på samme tid, fordi du kan kun gøre en lille mængde arbejde på hvert møde på grund af tørring gange.

Medier

At gøre en glasur, uanset maling anvendes, kræver en medium. Akrylmaling, kan du bruge enten mere vand eller en særlig ruder medium som Golden's Gloss ruder flydende. Når blandet med et medium, bør din akrylmaling vises svarende til gennemsigtigt glas. Du skal muligvis tilføje enten flere medium eller vand, hvis det foregår alt for tyk.

Olie maling kan fortyndes til en glasur ved hjælp af stå olie eller en kombination af medier. En foreslog kombination er at bland lige dele af Dammars lak, Turpenoid og bevoksning eller linolie. Hvis malingen du vælger går på for tyk, tørre ud og tilføje flere medium til det.

Der er tørrerum medier tilgængelig, samt hvis du ønsker at fremskynde tørretiden.

Maleri Base

Start dit maleri med et hvidt lærred eller bestyrelsen. Det er lettere at glasur på en glat overflade; duck Bomuldslærred, der ikke har en tekstur til kluden anbefales. Træ panel eller bestyrelsen blev almindeligt anvendt i hele kunsthistorie og er endnu nemmere at glasur på end lærred.

Det er bedst at starte med en hvid prime frakke eller gesso på lærred eller bestyrelsen, som er hvad lys vil i sidste instans afspejler off af da det rejser gennem lag af glaserede maling.

Pensler

Bløde børster er bedst at bruge til lasering. Filbert børster er fremragende til at blende detaljer. Flade pensler er godt for sprede maling i tynd ensartet lag og til kantning.

At forene din glasurer, bruge en moppe pensel på din sidste glasur, der dækker det hele maleri med en meget tynd, fortyndet farve. Dette vil skabe den effekt, som alt i dit maleri lever i den samme verden.

Hvis du børste på for meget maling eller glasur synes mørk, tage det af med en tør pensel eller klud. Forsøg ikke at male over maling, indtil det er tørt. Hvis din maling er tacky og du forsøger at male oven på det, kan det resultere i at trække off mange lag af maling.

Ruder farver

Gennemsigtig pigmenter i olie maling, der er gode for ruder omfatter rå og brændt sienna, scarlet sø, alizarin crimson, steg krap, pthalo grøn, ultramarin medium og perinone orange.

De fleste farver, herunder uigennemsigtig maling, kan mikses proportionalt med medier at gøre dem tilstrækkeligt gennemsigtige til glasur med. Kig på maling røret at se hvordan permanent eller lys hurtigt din maling farver er så du vil vide, hvor længe din farver vil vare uden fading eller ændre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com