Typer af rustfrie bolte

June 6

Typer af rustfrie bolte

Bolte er skruer bruges til at forbinde stykker af træ og metal sammen, blandt andre materialer. De er oftest lavet af rustfrit stål og består af en lang sektion af metal, der løber gennem de to stykker er tilsluttet. Det er strammet i anden enden med en møtrik. Bolte kommer i mange forskellige varianter til brug i mange forskellige miljøer.

Lag bolte

Lag bolte anvendes til fastgørelse stykker træ sammen. De har spidse ende og fremtrædende threading, ligne en stor skrue, undtagen uden riller i top for en skruetrækker til at bide.

Hex bolte

Hex bolte er almindeligt anvendt til opførelse eller reparation. De kommer i mange forskellige størrelser og diametre. De har en glat afdeling af metal under den bolthoved før threading starter. Hex bolte er også kendt som maskine bolte.

Transport bolte

Transport bolte er også almindeligt anvendt i træ. De har en glat, hvælvet top og en firkant lige under hovedet. Pladsen digs i træ til at give bolten en ekstremt sikker pasform. Transport bolte er også nævnt som ploven bolte.

Skulder bolte

Skulder bolte der bruges til at oprette et omdrejningspunkt i en maskine. De har en lang, glat øverste del og en gevind nederste sektion. Den øverste sektion tillader materiale omkring det at flytte frem og tilbage. Disse bolte er også kaldet stripper bolte.

Sex bolte

Sex bolte anvendes i sigtning applikationer, hvor det er ønskeligt at have et hoved på begge sider af leddet. Sex-bolt har et indvendigt gevind, som gør det muligt at mødes med bunden af en standard bolt og Tilslut.

Metriske Hex bolte

Metriske bolte forbinde sammen ved hjælp af en anden type threading end standard bolte. De vil kun oprette forbindelse til andre elementer med Metrisk gevind. Ellers, de fungerer på samme måde som standard hex bolte.

Flange bolte

Flange bolte har en højderyg omkring bolthoved. Højderyggen er beregnet til at give større bedrift magt, som form for en skive, indarbejdet i bolten. Denne funktion hjælper med at gøre forbinder bolte hurtigere og mere bekvem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com