Typer af sekundære Rock knusere

March 17

Typer af sekundære Rock knusere

Rock knusere anvendes til at nedbryde klipper. De har anvendelser i flere forskellige brancher, herunder minedrift, hvor de bruges til at forberede malme til forarbejdning og konstruktion, hvor de bruges til at oprette rock fylde materiale til landskabspleje eller erosion control. Rock knusere kommer i to hovedtyper, primære og sekundære. Sekundære knusere arbejde med mindre stykker af rock, som allerede er blevet brudt fra deres oprindelige størrelse. Der findes flere typer af sekundære rock knusere.

Roterende knusere

Roterende knusere anvendes ofte som sekundære knusere. Roterende knusere operere ved presning mellem to komponenter – en eccentrically drejende spindel og en omsluttende konkave hopper. Spindlen er omfattet af en slidstærke kappe, der holder det holdbare. Klippen er løbende trykket som det arbejder sig vej ned knuser, indtil det er lille nok til at passe gennem en smal åbning i den knuser bunden.

Kegleknusere

Kegleknusere anvendes også ofte som sekundære knusere. Kegleknusere arbejde på en måde meget lig en roterende knuser. Den knusende kammer i en kegle knusere er dog ikke så stejl, som det er i en roterende knuser og holdninger af de forskellige knusende zoner er mere parallel. Det generelle begreb om hvordan en kegle knusere virker er meget lig en orange saftpresser. Den centrale kegle spins og væggene er tilspidset, så tyngdekraften presser rock mod væggen, indtil det slipper ud gennem åbningen i bunden.

Roll knusere

Roll knusere anvendes også ofte som sekundære knusere. Navnet roll knuser er betegnende for den måde, hvorpå en roll knuser fungerer. Klippen er køre mellem to store stålfælge, som presser ned på det, knuser det til en mindre størrelse.

Virkningen knusere

Virkningen knusere anvendes som primær og sekundær knusere, afhængigt af arten af materialet i programmet. Virkningen knusere operere ved at fodre materialet i en indre kammer, hvor det er beat på af store hamre. Materialet forbliver inde i salen indtil det er på den rigtige størrelse til at passe gennem decharge outlet. Virkningen knusere kommer i to store undertyper--vandret aksel indvirkning, eller hans, knusemaskiner og lodret aksel virkning eller VSI, knusere. HANS knusere bruge hammere, at svinge på en roterende aksel, mens VSI knusere "smide" materiale mod en overflade, ved hjælp af rock's hastighed til at bryde den fra hinanden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com