Typer af septisk afløbsrør

March 16

Hvis du overvejer at installere en Septisk system, er afløbet område en del af det system, der kræver betydelig planlægning. Afløbet område er del af din septiktanke system, der faktisk afløb spildevand og fjerner skadelige partikler, før vandet genbruges tilbage ind i dit system. Der er flere typer af septisk afløb felter, der anvender forskellige afløbsrør og andre funktioner. Nogle nøje overvejelser er nøglen til at vælge den rigtige for dine behov.

Drain felt

For at forstå, hvordan at vælge ret drain felt til dine behov, er det nødvendigt at først gennemgå de komponenter og formålet med en afløbet område. En måde at tænke på en Septisk system er som en spildevandsbehandlingssystemet, der kun tjener et enkelt hjem. Med denne definition for øje fungerer afløbet område som et middel til bortskaffelse af affald i vandet, før det er genanvendt tilbage til hjemmet. En typisk drain felt består af en række rør begravet under jorden gennem som spildevand passerer og er drænet til omkringliggende jord. Eventuelle bakterier og små affald partikler, der ikke blev filtreret af septiktank, (som vandet passerer gennem før de når afløbet område) er fanget af jordpartikler og stuves sikkert under jorden hvor er kan ikke påvirke menneskers sundhed eller plante vækst.

Typer af afløb felter

I et typisk Septisk system tager en solid rør vand ud af septiktank til en distribution kasse. Boksen distribution er forbundet til en række perforeret rør og sender spildevand gennem disse rør til at lade det løbe gennem perforeringer. Afløbsrør er ofte omgivet af grus, groft sand eller et lignende materiale til at levere en stødpudezone mellem dem og jorden. Rør er typisk opbygget af fliser eller en anden perforeret materiale.

Alternativer til at dræne felter

En alternativ undertiden bruges i stedet for en drain felt er en nedsivning pit. Tanken om en nedsivning pit er effektivt det samme som en afløbet område, bortset fra at nedsivning pitten bruge en enkelt perforeret tank snarere end en serie af rør gennem hvilke spildevand passerer. Et andet alternativ er, hvad er almindeligt kendt som sand højen system. En lille bakke er bygget over jorden i områder, hvor under jorden jord ikke er egnet til en drain felt eller nedsivning pit. Spildevandet pumpes i en lagertank inde i bakken, hvor det er fordelt blandt en række perforerede plastrør.

Andre overvejelser

Som sandet antyder højen system, jord skal være af en passende kvalitet til at kunne støtte septisk drænrør felt. Jord bør derfor altid testes af fagfolk før at have en septisk drain felt installeret. Hvis en jord har for meget ler at tillade vand nedsivning, hvis tabellen vand er også tæt på jordoverfladen eller hvis jorden udviser andre egenskaber, der ikke giver mulighed for ordentlig dræning, overveje at bruge en sand højen i stedet. Disse forekomster er sjældne. Ifølge Virginia Tech Folkeuniversitet, vil septisk afløb felter "fungere ordentligt i en bred vifte af jord i alle klimatiske regioner i USA"


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com