Typer af Serta-madrasser

October 4

Typer af Serta-madrasser

Serta tilbyder et stort udvalg af madrasser at appellere til en bred vifte af behov, præferencer og budgetter. Generelt Serta gør madrasser ved hjælp af to støttesystemer: innerspring og skum. Innerspring madrasser, eller "traditionelle madrasser," er lavet af wire spoler, mens Skummadrasser er lavet af en type skum materiale, der overholder til form og bevægelser af kroppen. Ud over grundlæggende, dagligdags madrasser tilbyder Serta også dyrere madrasser og madrasser er designet specielt til børn.

Innerspring madrasser

Serta har forskellige samlinger af innerspring madrasser for dig at vælge imellem, herunder perfekt dag af Serta, Serta perfekt sovekabine og Sertapedic. Disse tre samlinger alle annoncere behageligt, støttende og kvalitet madrasser i en stor værdi. Perfekt dag er Sertas nyeste madras samling. Serta hævder, at perfekt dag har den mest avancerede madras teknologi, designet til at løse fælles søvnproblemer. Nogle funktioner i perfekt dag madrasser omfatter trykpunkt lindring og temperatur regulering af den sovende overflade. Den perfekte Sleeper madras er Sertas mest populære madras og bestseller med moderne madras teknologi til en overkommelig pris. Endelig, Sertapedic er en madras linje designet til den prisbevidste forbruger---økonomisk uden at kompromittere komfort.

Skummadrasser

Serta fremstiller Skummadrasser som et alternativ til den traditionelle spole eller innerspring madras. Rigtigt svar og ren svar er Sertas to slags Skummadrasser. Rigtigt svar er lavet af hukommelse skum, som giver smerter og tryk-punkt relief og ren svar er lavet af latex skum, som også aflaster men er allergivenlige, antimikrobiel og mere åndbar end andre Skummadrasser, ifølge Sertas hjemmeside.

Designer og luksuriøse madrasser

Hvis du ønsker at sove stilfuldt, har Serta designer og luksuriøse madrasser for dig at hengive sig til. Vera Wang kollektionen er designet af både Serta og Vera Wang, og du kan få en Vera Wang madras fremstillet af spolen eller skum.

Serta har også flere Trump samlinger, inspireret af milliardær Donald J. Trump---Trump Home Luxury Serta og Trump Home madras Collection. Trump Home luksus madrasser er lavet af materialer af højeste kvalitet og har avancerede og lægeligt bevist støttesystemer. Til toppen det off, er Trump Home Luxury madrassen betræk lavet af fine silke, uld og cashmere. Trump Home madras Collection er mere overkommelig end luksus line. Ligesom samlingen Vera Wang er Trump madrasser tilgængelige i foråret eller skum.

Børne madrasser

Sertas nye Nickelodeon madras kollektionen er designet kun for børn. Dit barn kan vælge en komfortable og støttende madras med hendes favorit Nickelodeon karakter på madras forsiden---nogle tegn muligheder omfatter Dora Explorer, SpongeBob SquarePants og gå, Diego, Go! Nickelodeon madrasser er lavet med innerspring spoler eller skum, afhængigt af, hvilken du foretrækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com