Typer af skjulte hængsler

January 8

Typer af skjulte hængsler

Kabinet hængsler er ofte bruges til at forbedre den kabinet udseende. Der er visse kabinet stilarter, der ser bedre uden synlige hængsler. Skjulte hængsler er ikke synlige, når kabinet døren er lukket. En stor fordel ved at vælge skjult hængsler er de nemmere at justere end regelmæssig hængsler. Det gør justering døre lettere.

Kabinet stil

For at vælge nogen form for skjult hængsel, ved hvilken type kabinet, du har. Visse kabinetter har en træramme, der er bygget op omkring forreste, hvor skjulte hængsler vedhæfte. Disse skabslåger kan afsløre nogle af rammen ansigt. Den anden kabinet type har ikke træramme. Kabinet hængslerne vedhæfte direkte til den kabinet parter. Døren dækker den fryser hele fronten, eller kan det flugter med rammen. Når du vælger skjulte hængsler, vælge en stil, der er designet til brug på dit kabinet stil.

Europæiske hængsler

Europæiske hængsler er skjulte hængsler med særlige udløsningsmekanismer så du kan nemt fjerne døren for nem adgang til reoler. Dette gør det lettere at rotere mad lager og holde reoler organiseret. Europæiske hængslerne er nemme at installere og er nem at bruge justeringer så du kan hurtigt justere de skabslåger under installationen. Europæiske hængsler støtte en masse vægt, hvilket gør dem holdbare.

Tønde hængsler

Tønde hængsler har to runde cylindre, der ligner Tønder på begge sider af hængslet. For at installere cylinderen, bore et par huller i tønde diameter uden at bore hele vejen gennem skab dør eller ansigt rammen. Tønder i hullerne, og spænd den lille gevindtap holder tønde hængslerne på plads. Denne type skjult hængsel understøtter ikke en masse vægt, men et par af tønde hængsler kan nemt støtte en standard-størrelse kabinet dør.

Selvlukkende hængsler

Hvis du har nogensinde skubbet et skab døren lukket kun for at finde det stadig delvist åbne, når du vender tilbage til køkkenet, fordi du ikke give det nok af en push, værdsætter du selvlukkende hængsler. Disse enheder trække kabinet døren lukket når det kommer til en bestemt vinkel. I stedet for at lade døren til at smække lukket, har selvlukkende hængslerne en bremsning mekanisme i dem giver mulighed for kabinet at lukke blødt, men fast hver gang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com