Typer af skure for ejendommen ved siden af havet

June 17

Typer af skure for ejendommen ved siden af havet

Opbevaring skure kommer i forskellige størrelser og materialer til baggård eller haven. Fremstillet af forskellige materialer såsom metal, vinyl, træ og aluminium, giver de ekstra plads til en workshop eller butik haveredskaber og leverancer eller et køretøj. Skure bygget nær havet kræver materialer resistente over for salt spray. Skure i varmere, fugtige regioner skal være henfald resistente. En ejer skal også overveje at lette udskiftning eller reparation bør skuret blive beskadiget i en kystnære storm.

Opblomstring og fryse-tø

Porøse byggemateriale, som træ eller murværk, absorberer vandmolekyler, som udgør en shell omkring ioner af havsalt. Salt optages så godt. Når vandet fordamper, forbliver salt, forlader en fuzzy hvid depositum. Dette depositum kaldes efflorescence eller salt angreb. Det skader er mere æstetisk end strukturelle. Fryse-tø, på den anden side finder sted når fugt fylder et materiales overflade porer, fryser og derefter udvider og sammentrækker, hvilket resulterer i opsplitning af overfladen. Sealere yde beskyttelse mod opblomstring, men de forårsager flere fryse-tø skader da den fangne fugt kan fordampe fra byggemateriale.

Brug og vedligeholdelse

Når forsker lagerhaller, holde en række faktorer i tankerne. Områdets vejrforhold---især typen af ekstreme vejrforhold, at det bliver--- og hvad emner gemmes bestemme den bedste type af skur til at købe. En stål-konstrueret stald er det bedste materiale ved lagring af både eller maskiner. For træbearbejdning og andre DIY projekter tilføjer et træskur med et vindue lys og ekstra ventilation. Også overveje omkostningerne ved vedligeholdelse. Nogle skure, især træ dem, kan omkostningerne mindre, men de har brug for hyppig vedligeholdelse, mens andre, som vinyl, koste mere, men kræver mindre vedligeholdelse.

Materialer

Atmosfæriske forhold afgøre den forventede levetid for en opbevaring skur. I kystnære områder quickens salt fra havet luften korrosion. Selvom metal skure er stærkere, sikker, brandsikre, lav vedligeholdelse og gnaver-bevis, de er underlagt rust. Look for kvalitet paneler af galvaniseret metal, som har en pulveriseret, malet eller PVC belægning, der forbedrer rust modstand og giver et færdigt look. Vinyl skure er holdbare, vedligeholdelsesfri, brand - og vandafvisende og normalt vare i mange år. Ifølge opbevaring-sheds.net, Cosmos vinyl bygninger er designet til at modstå op til 110 km/h vinde. Træ skure kan malet eller bejdset til at matche huset farve samt for at forebygge skader forårsaget af udsættelse for ekstreme vejrforhold, UV-lys, svamp eller insekter. Nogle woods, såsom cedar, er naturligvis vand resistent. Produkter, såsom tør-Treat sealer, frastøder vand og hav salte.

Bygningen vs pre-made

Designe en brugerdefineret skur plan tillader lagerområde til at supplere hus og andre udhuse. Overveje faktorer i bygge brugerdefinerede opbevaring: er bygningskonstruktioner koste en faktor? Har skuret til at matche huset? For dem, der ikke opleves i DIY projekter, tilbyder en præ-made skur den mest bekvemme valg. Lad fagfolk levere en pre bygget opbevaring stald direkte til din have og samle det. Storageshed.net anbefaler pil, Rubbermaid, Duramax og Suncast som toppen pre-opdigtet udgød producenter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com