Typer af søen ukrudt

July 25

Typer af søen ukrudt

En bred vifte af akvatiske ukrudt reproducere hurtigt og truer økosystemer i søer. Korrekt identifikation af disse ukrudt er nødvendigt at vælge en effektiv kontrol metode. Nogle af de mest almindelige og problematiske typer af søen ukrudt omfatter andemad, alligatorweed, krøllet-blad vandaks og muskgrass.

Andemad

Andemad (Lemna spp.) er den mindste af alle akvatiske ukrudt, måling netop 5/32 tommer i bredden. Watermeal er den mindste af andemad sorterne, måling netop 1/32 tommer bred. Denne blomstrende weed producerer frø og en enkelt rod, der strækker sig under overfladen af dammen. Denne weed kan identificeres af blad-lignende del af anlægget, der er runde og flade i form.

Små mængder af denne weed i en sø er ikke problematisk, men denne plante er i stand til at reproducere hurtigt indtil det dækker hele overfladen af vandet. Svære angreb af denne plante er problematisk, fordi det reducerer niveauet af ilt i vandet og forhindrer sollys nåede til vandet. (Se Reference 1)

Alligatorweed

Alligatorweed (Alternanthera philoxeroides Martius) er en akvatisk ukrudt, der kan findes vokser i søer og nærliggende land. Denne weed kan identificeres ved dens forgrenede dannelse og to blade. Dette er en blomstrende plante, der producerer hvide blomster med fem bægerblade. Stilken af denne plante reproducerer, forårsager den hurtige spredning af planten.Desværre, store angreb af denne weed kan gøre søer vanskeligt for fartøjer til at navigere og være til skade for søen dyreliv på grund af dets absorption af værdifulde næringsstoffer og ilt. Når denne weed er blevet identificeret, kan biologiske og kemiske metoder bruges til at styre infestation.

Curly-blad vandaks

Curly-blad vandaks (Potamogeton crispus) er mere almindeligt kaldes krøllede kål eller sprøde vandaks. Denne akvatisk ukrudtsbekæmpelse modnes til en højde på 2 til 3 inches og en bredde på 1/2 tommer. Stilken af dette anlæg producerer grene med alternative, tandede blade. Dette ukrudt vokser hastigt i løbet af foråret og blomster i juni.

Nogle vækst er gavnlige, fordi mange fisk og fugle æder frøene og knopper produceres af anlægget, men overvækst kan være problematisk og kræve kemiske eller biologiske bekæmpelsesmetoder.

Muskgrass

Muskgrass (Chara spp.) er en sø ukrudt eller alger er grønlig grå i farve og som forbliver neddykket under vandlinien. Denne nonflowering plante er cylindrisk form og producerer noder, der hver især har mellem seks og 16 grene vokser fra dem. Muskgrass fungerer som et hjem for hvirvelløse dyr, som fodres derefter på ved søen fisk. Muskgrass sig selv er også mad til mange typer af ænder og vandlevende fugle. Mens nogle tilstedeværelsen af muskgrass kan være sundt for søens økosystem, alt for meget kan være skadelige og kræver mekanisk eller kemisk kontrol.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com