Typer af sten bordplader

January 3

Bordplader modstå en masse misbrug fra hot pander, anbragte emner og knive. Laminat og flise er to væsentlige muligheder men de let blive revnet eller misfarvede. Sten, men tilbyder den mest stabile og modstandsdygtige bordplade overflade uanset om det er i området badeværelse, bar eller køkken. Findes flere forskellige typer sten bordplader, hver tilbyder forskellige karakteristika og vedligeholdelse spørgsmål.

Granit

Sammensat af feldspat og kvarts, granitbordplader har forskellige farve mønstre og er meget modstandsdygtige over for kemikalier og ridser.

Fedtsten

Sammensat af talkum, dolomit, chlorit og magnesiumcarbonat, er fedtsten ikke-porøs, hvilket betyder, at det ikke reagerer på kemikalier. Det er derudover modstandsdygtig over for varme og pletter.

Marmor

Ganske dekorative med sin krystalliseret skimmeldannelse udseende, marmor kommer i en række farver, men kræver en fugemasse og løbende vedligeholdelse på grund af dens sårbarhed over for pletter og ridser.

Kalksten

Resistente over for lummert betingelser og fås i mange forskellige farver, kalksten er ganske holdbare og kan håndtere varme. Men dens overflade reagerer på syrer og kræver en fugemasse til beskyttelse.

Skifer

Stort set ikke-porøs, skifer kræver ingen fugemasse, da det er uigennemtrængelig for pletter. Skifer er primært sort eller mørk grå, selvom mørke blues, røde, grønne og lilla er blevet brudt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com