Typer af stole: Roller stole vs stole med fire stationære ben

February 22

Typer af stole: Roller stole vs stole med fire stationære ben

Stole på ruller, eller hjul, er ikke kun på kontorer. Et udvalg af stole designet med hjul er tilgængelige til brug i ethvert rum i dit hjem. Mobilitet er imidlertid kun en af mange faktorer, som du bør overveje når der træffes beslutning om en stol skal have hjul eller ej. Dit valg af hjul eller stationære ben bør afhænge af forholdene i dit bestemt plads og behov for din husstand.

Opførelsen af stole med hjul

En caster svækker et træ ben, som det er indsat. Benene på selv bedst-bygget hårdttræ stolen af enhver stil har en øget chance for revner når producenten tilføjer hjul. Hvis en stol vil modtage tunge brug og mobilitet er ikke afgørende, Vælg en stol uden hjul. Nogle traditionelle stue stole kan findes med alle fire ben på hjul, mens nogle har dekorativt hjul på de forreste ben kun.

Produktsikkerhed i almindelighed og praktiske

I nogle situationer er stole med hjul nemmere at bruge end dem med stationære ben. Ud over at trække på et skrivebord, tillade hjul bevægelsesfrihed op til en forfængelighed eller arbejde tabel. Men holde i tankerne børn eller ældre husstandsmedlemmer, der kan prøve lejlighedsvis at klamre sig til en stol til støtte. Hvis stolen flytter, kan skade resultere. Også overveje eventuelle sarte tæpper eller trægulve, der kan blive beskadiget af hyppige rullende fra hjul.

Brug på et spisebord

En af de mest praktiske anvendelser af stole på hjul er i spisestuen eller andre spise område. Stole på hjul tillade bevægelsesfrihed frem og tilbage fra tabellen. På grund af dette, kan flere stole ofte placeres tættere sammen på bordet. Giver mulighed for to eller flere fødder plads bag hver stol og lukker ikke sted brække bag dem. Spisestuestole fås i med nederdel stilarter, at skjule hjul.

Brug i et Familieværelse

I et Familieværelse, stole på hjul giver mulighed for omkonfiguration af siddepladser til separat samtale, læsning eller underholdning områder med kort varsel. Gæster og familiemedlemmer kan arrangere og vinkel stole sig for praktisk tv-visning eller hvis de ønsker at flytte deres stole til et andet område af rummet. Spillebordet sæt fås ofte med stole på hjul, som føje til sjov og afslappet atmosfære. Men for tunge brug, spil stole med stationære ben vil sandsynligvis være mere holdbare.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com