Typer af strålende Home Varme Systems

June 14

Radiant opvarmningsanlæg stole på overførsel af varme ved stråling. For eksempel, når du placerer din hånd i nærheden af et varmt komfur element, kan du føler varme. Andre eksempler på strålevarme varmen fra en pot-mave komfur og varmen fra solen. Strålende boligopvarmning systemer gøre brug af paneler i vægge og undertiden loftet, men oftere i gulve, som er opvarmet på forskellige måder.

Hydronisk Radiant paneler

Hydronisk radiant paneler er normalt monteret i gulvet. De bruger et system af rør, der forsynes med varmt vand, oprettelse af strålevarme. Vandet kan opvarmes af en kedel, som kan være drevet af el, olie, et bål eller gas. Vandet kan også opvarmes af solen, oprettelse af en solvarme system. Hvis mere end ét rum opvarmes med det samme system, kan du styre temperaturen i hvert værelse ved at regulere strømmen af vand. Hydronisk radiant paneler er en af de mest effektive former for radiant opvarmningsanlæg.

Elektriske systemer

Elektriske systemer kan også bruges til at generere strålevarme. Nogle systemer bruger kabler bygget ind i gulvet. Andre systemer bruger paneler af elektrisk ledende plast under et lag af isolerende flise. Elektriske strålevarme systemer er ikke meget omkostningseffektive, medmindre der er en termisk masse, (noget der kan gemme varme og udstråler det langsomt over tid) og dit el selskab tilbyder rabatterede priser på visse tidspunkter af dagen.

Våde anlæg

Udtrykket "våde installation" refererer til et system, hvor rør eller elektriske kabler producerer varmen er sat direkte i en plade af materialer, såsom beton eller gips. Plader kan være tykke, som i et betonfundament, eller tynde plader kan være lagt oven på en sub gulv. Fordelen ved en våd system er, at materialet af slab kan holde en masse varme, hvilket gør det et godt valg for systemer, hvor mængden af strøm kan variere (såsom solar systemer). Deres vigtigste ulempe er deres langsomme termisk responstid: plader kan tage lang tid at varme.

Tør anlæg

I stedet for at blive sat direkte ind i beton eller andet materiale, er kabler eller rør i tørre installationer omgivet af et luftrum. Dette gør dem mere tilgængelige og gør for en lysere, mere let servicerede system. Luft transmitterer varme mindre let end beton eller lignende materialer, men betyder at tørre installationer skal køres ved en højere temperatur end vådt anlæg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com