Typer af stue møbler

May 15

Typer af stue møbler

Hjem udsmykning kan være en udfordring. Stuen er typisk hvor dine gæster tilbringer størstedelen af deres tid, så det er som regel nummer et indretningsvirksomhed prioritet. Det er vigtigt at vide, hvilke møbler muligheder er tilgængelige for dig, når du designer din stue.

Sovesofa

Også kendt som konvertible sofa, en sovesofa er en sofa/sovesofa, der konverterer til en seng ved at trække off puder og trække ud de foldede mekanisme under dem. Det er en fantastisk måde at rumme overnattende gæster.

Gennemskåret

Sectional møbler kommer i supplerende stykker, som du kan bruge sammen at danne et stort stykke af møbler, afhængigt af dine behov. Det er typisk polstrede sofaer, skråstole og osmannerne.

Osmanniske

En skammel er en polstret sæde uden en ryg eller arme. Den sidder meget lavt, og dens fremherskende anvendelse er som en skammel.

Ende tabel

Typisk placering for denne lille bord er ved siden af en sofa eller stol. Formålet med en ende tabel er til hus bordlamper og give et sted du kan nemt indstille drikkevarer eller andre småting, du kan bringe ind i stuen.

Curio Cabinet

En kuriositet kabinet består af flere hylder indkapslet i glas med en glasdør i front. Designet til at passe ind i hjørnet, tage kuriositeter normalt op en begrænset mængde plads. Deres formål er at vise samleobjekter eller andre elementer, du ønsker folk at se.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com