Typer af Swivel stole

December 14

Typer af Swivel stole

De fleste enhver, der arbejder inden for et kontor indstilling er bekendt med drejestol. Swivel stole kan du nemt bevæge sig rundt inden for et område, mens du stadig sidder. Men ikke begrænset til office-indstillinger, de findes primært i kontorer og arbejdsområder. Den grundlæggende drejestol består af et sæde, der roterer i alle retninger og hjul under bunden. Selvom de fleste billede en drejestol for at være helt grundlæggende, er der mange forskellige typer og design af stolen til rådighed for offentligheden.

Udøvende kontorstol

Denne type af stolen er generelt bruges af personer, der arbejder i et kontor og skal have let adgang til materiale anbragt omkring dem. Ligesom alle swivel stole, giver executive office drejestol 360-graders rotation og evne til at glide fremad, bagud og fra side til side. Den udøvende kontorstol er typisk lavet med læder af dybere nuancer til at levere et mere professionelt udseende. De dyrere muligheder omfatter træ baser og armlæn. Fra skrivebordet op, ville det være svært at selv fortælle, at stolen er en drejestol.

Lavere niveau Swivel stole

For dem, der arbejder inden for et kontor indstilling, men på et lavere niveau end lederne, er der en anden type af drejestol. Denne stol er sandsynligvis det mest almindelige, og er det mest vil billede som en typisk drejestol; Det kaldes undertiden en opgave stol. Stolen er typisk lavet af sort stof eller plast. De vil lejlighedsvis have armlæn, men normalt ikke. Tilbage på disse stole er som regel en smule lavere, men de vil have en funktion til at justere højden. Disse stole stadig tillader fuld rotation.

Swivel barstole

Forskellen mellem swivel barstole og swivel kontorstole ligger i det faktum, at swivel barstole har ingen tilbage eller hjul; kun sædet drejes. Barstole, der drejes er mest almindelige i restaurant barer, men kan findes i boliger samt. En fordel at have en drejelig barstol over traditionelle barstole er, at det giver protektor at rotere. Hvis en kunde ønsker at vende en eller anden grund, måske bliver for at se fjernsyn eller snakke med en ven, det nemmere.

Creative Design Swivel stole

Mange swivel stole har kreative designs betød strengt til hjemmet eller til et kontor med et mere moderne føler. Disse stole kom i utallige farver, mønstre og figurer. Dybest set, kan næsten enhver stol laves om til en drejestol. De æg-formede stol er en af de mest populære alternative designs til swivel stole. Det normalt er beklædt med stof, men træ dem er også tilgængelige. Fleste af disse stole har lidt af en 1960s føler for dem og er dyrere end andre typer af swivel stole.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com