Typer af T8 lysstofrør

June 25

Af de utallige typer af fluorescerende belysning på markedet er T8 den mest udbredte. "T" står for "tubular" og "8" repræsenterer hvor mange ottendedele tomme lysstofrøret er. T8 betyder, at du har en en-inch-thick lysstofrøret.

Lige rør, bi-pin

Lige T8 lysstofrør kan komme i en række forskellige længder. Mens fire fødder er den mest populære længde, er to-foot og otte fod rør fælles. Wattager varierer bredt samt med 32-watt er den mest populære.

U-formet

Fundet oftest i mindre inventar, er u-formet lamper en anden populær type T8 rør. Det er en fire-fod rør, som er buet for at passe ind i en to-fods stativ. Disse lamper kommer i to forskellige ben afstande, med enten 1-5/8" eller 6" mellem lampe baser.

Single-Pin

Fundet oftest i tegn belysning, er otte-fods single-pin lamper den mindst almindelige type T8 lysstofrør. I stedet for to ben i hver ende af lampen, vil disse kun har én.

Farvegengivelse

Uanset lampe type du overvejer, der er forskellige farvemuligheder rendering med hver type. En lampe Color Rendering Index (CRI) henviser til hvor godt farverne vises under lyskilden. De fleste lysstofrør har en CRI omkring 75, og højere-end lamper vil have en CRI 80 eller mere.

Farvetemperatur

Meget ligesom farvegengivelse, vil lysstofrør have forskellige farvetemperaturer. Farvetemperaturen af et lysstofrør definerer dets grad af hvidhed, blueness eller yellowness. Den mest populære farvetemperatur er 3200K, men 4100K og 5000K er populær som godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com