Typer af tæppe kaster

June 9

Tæppe kaster er blevet mere populær i husholdninger, og mens de er ofte bruges til dekoration, de tjener også formålet at holde folk varme. Kast er små tæpper, der kommer i en række farver og mønstre, ofte med frynser i enderne. De har tendens til at være let og tager ikke meget opbevaring plads. Tæppe kaster fås i flere materialer, herunder fleece, uld, ned og imiteret pels.

Fleece

Fleece tæppe kaster er typisk lavet af polyester og andre syntetiske materialer, gør dem nemme at passe. De er meget blød, behagelig og bevare varmen nemt. Fleece kaster er let og velegnet til børn. De fås i mange farver, mønstre, størrelser og endda temaer. En fordel at fleece kaster er, at de er relativt billige. Lille fleece kaster kan bruges som baby tæpper, mens store fleece kaster kan bruges som ekstra tæpper på en seng i koldere måneder.

Uld

Uld tæppe kaster har tendens til at være meget holdbare og sidste i lang tid. Uld kaster er også meget varm. Nogle er fremstillet ved mills, mens andre er custom-made eller håndvævede. Håndvævet kaster fås i en række af brugerdefinerede design, herunder buede twill, pebble, twill blok, vævede bånd og flettede twill. Plaid uld kaster er også forholdsvis almindelige, og mange er lavet med en blanding af farver. Uld tæppe kaster er let og naturligt brandhæmmende, så mens de kan antænde i en brand, de vil brænde langsomt eller endda selv slukke. Uld kaster også en tendens til at være dyre i forhold til andre typer.

Ned

Ned tæppe er kaster generelt lavet af bomuld og fyldt med gås eller fugl ned fjer. Disse kaster er kendt for deres komfort, holdbarhed, varme og elegante design. Kvaliteten af ned kaster afhænger hvad ned fjer bruges til fyld. Ligesom andre typer af tæppe kaster er disse let og nem at opbevare. De fås i en bred vifte af farver og mønstre, men hvid er en trendy farve, der kan passe mange decors. Se til boks syning, quilt firkanter eller V-syning på ned kaster. Ned tæppe kaster er ofte kaster dyrere end fleece, men som regel mindre dyre end uld kaster.

Imiteret pels

Faux fur tæppe kaster er designet til at se ud og føles som ægte pels. Nogle er reversibel eller dobbeltsidet, mens andre har en silkeblød eller ruskind foring. Kunstskind kaster bevare varmen nemt, føles glat på huden og er meget komfortable. Mens der er et stort udvalg af imiteret skind til rådighed, såsom mink, cheetah, polarræv og chinchilla, er der også farvet imiteret pels. Nogle er farvestrålende, herunder pink, orange, limegrøn og gul, og er ideel for et barns soveværelse som en dekoration eller for ekstra varme om natten. Imiteret pels er en stilfuld tilføjelse til ethvert rum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com