Typer af tæppe Underpads

July 2

Typer af tæppe Underpads

Underpads, også kaldet "underlag," bidrage til at absorbere virkningen at gør tæppe fibre bryde ned over tid. De tilføjer også ekstra komfort til væg til væg-tæppe eller et tæppe. Tæppe underlag kan være lavet af vaffel gummi, urethan skum og fæstnede urethan, som også kaldes opspring. Tæpper kræver normalt tyndere underlag, så ikke alle underlag, der kan bruges til tæpper kan fordoble for tæppe underlag. Underlag er tilgængelige i forskellige størrelser og tætheder. Fabrikanterne foreslå normalt et underlag pude af mindst 6 lbs. og 3/8-inch tykkelse for let trafikområder, og en pude af 8 lbs. og 3/8-inch tykkelse til tung trafikområder.

Rebond underlag

Rebond underlag er lavet af prellede skum stykker til væg til væg tæpper. Skummet kaldes "opspring", fordi det kan være fremstillet af genanvendt affald, er rebonded og derefter sælges som nye tæppe underlag. Det er let, nem at håndtere, giver fremragende varmeisolering og føles fantastisk under dit tæppe. Opspring måles efter tykkelse og ikke vægt i modsætning til andre underlag. De to vigtigste tykkelser er 9 og 11 mm, med 11 mm er luksus, eller mest komfortable, slags opspring.

Teebaud underlag

Teebaud er den bedste nonskid underlag til væg til væg tæpper. Det er tynde, lette, bløde og nem at installere. Det er lavet af to ikke-vævet polyester stof, der er permanent nål-slået sammen. Stoffet bliver ikke rådner, smuldre, flade ud eller kaste fibre. Begge sider af Teebaud underlag er belagt med vandbaseret lim. Dette betyder, at det vil greb både tæppe opbakning og gulvet. Dog kan limen du nemt hente dit tæppe uden stikning. Det beskytter også mod fugt og mug.

Duracushion underlag

Duracushion underlag kan også være kendt som krummen gummi underlag, fordi de er begge lavet af samme materiale. Duracushion er lavet af genanvendt gummidæk til brug i væg til væg tæpper. Bildæk er granuleret og derefter rebonded for at blive solgt som underlag. De er ideelle til tung fod indvirkning områder såsom butikker, kontorer og boliger, der har kørestole. De vidunderlige støtte og modstå kompression bedre end nogen andre slags underlag, og de kommer i forskellige tykkelser og tætheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com