Typer af tag skifer

July 30

Typer af tag skifer

Afhængigt af kilden til materialet, kan et skifer tag vare op til 150 år. Fire stater i Amerika fremstille skifer: Virginia, Vermont, Pennsylvania og New York. Wales er skifer produktion center for Det Forenede Kongerige; Spanien producerer størstedelen af skifer bruges i Europa og Kina har indtastet skifer markedet for nylig. Naturlige skifer kommer i mange forskellige farver, afhængigt af dens oprindelse, men de fleste af farverne falmer med tiden. Da skifer er en natursten, der brydes, er det dyrt. Skifer eksemplarer er nu på markedet, men tilgange ingen levetiden af et naturligt producerede skifer. Hvis du overvejer at installere en skifer tag, er det bydende nødvendigt, at du bruger en entreprenør, der har erfaring med materialet.

Naturlige tag skifer

Naturlige skifer er ideel som tagbeklædning materiale som det har et lavt vand absorptionshastigheden, og frost og frysning temperaturer påvirker ikke dens sammensætning. Skifer er også en god elektrisk isolator og brandsikker. Dens holdbarhed er blevet bevist gennem århundreder som skifer fra bygninger over 400 år gamle er fjernet og genbruges på nyere bygninger. Naturlige skifer er normalt grå og ikke ændre sin farve gennem årene. Nummer 10 Downing Street og Buckingham Palace både bruge Walisisk skifer på deres tag.

Syntetisk tag skifer

Syntetisk skifer er produceret, når betonen er blandet med syntetisk og cellulose fibre. En tonet acryl belægning er anvendt på toppen og siderne, og et bindemiddel er føjet til bagsiden af hver flise. Syntetisk skifer er lavet til at ligne rigtige skifer, men det er ikke så holdbare. Det er let at håndtere og installere og kræver ikke de specifikke efterbehandling detaljer, der går med naturlige skifer. Syntetisk skifer er et billigere alternativ til naturlige skifer.

Sikringsanlæg konkrete skifer

Fremstillet af en støbeform, de sikringsanlæg skifer betonplader passer sammen og bindes stramt. Kambriske konkrete skifer sikringsanlæg stykker er lavet af 60 procent Walisisk skifer flis blandet med beton. Udseendet er skifer, men sammensætning afviger fra det naturlige sten, og dens beskyttende funktioner er mindre. Sikringsanlæg beton kommer i en række farver, herunder rød og mørk grå. Den konkrete skifer er ikke så holdbart som naturlige skifer, men er lettere og billigere.

Kinesisk skifer

Mens kineserne har brugt skifer for over 500 år, er det kun i de sidste 20 år, de har indtastet skifer eksportmarkedet. Dog forskellige miner producere et andet produkt, og det er vanskeligt at fastslå, om en overførsel af skifer indeholder plader fra samme mine. Nogle kinesiske skifer svinder. Vand absorption og syre modstand er også bekymringer, der er for nylig opstået vedrørende kinesisk skifer. Kinesisk skifer er billigere end de naturlige tavler fra Amerika, Wales og Spanien.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com