Typer af termisk solenergi

February 23

Solpaneler bruges allerede til power hjem over hele USA, men ved hjælp af større termisk solenergi systemer, ligesom Nevada Solar ét system eller sol to i Californien, varmen fra solens stråler kan udnyttes og gemmes for at gøre så meget konsekvent elektricitet som en stor kul eller atomkraft plante. Med kravet om grøn teknologi på fremmarch, termisk solenergi systemer kan bruges til at drive hele byer, og i nogle tilfælde kan termisk solenergi systemer selv kunne integreres i de systemer, der allerede er indført.

Parabolic trug

Den mest almindelige type af termisk solenergi system er parabolske trug--lange, buede spejle, at fange sollys i løbet af dagen ved at flytte med solen. Kurve af truget forårsager sollys at være fokuseret på et rør eller andre rør. Solen opvarmer en varme overførsel væske, som vandet inde i røret, som skubbes derefter gennem en generator til at skabe elektricitet. På grund af dets design, kan en parabolsk trug fokusere solens stråler på en intensitet 30 til 100 gange varmere end den varme sollys normalt skaber, at nå temperaturer så højt som 750 grader Fahrenheit.

Parabolisk parabol

En parabolisk parabol, eller sol fad, fungerer ved hjælp af spejle til at reflektere solens lys. Men i modsætning til en parabolsk trug, en parabolisk parabol fokuserer lys til et enkelt punkt. Motoren i fadet bruger væske til at konvertere varmen det modtager til mekanisk kraft, der omdannes derefter af en generator til at skabe elektricitet. Velegnet til fjerntliggende steder, kan parabolske retter opvarme væske op til så høj som 1380 grader Fahrenheit.

Centrale modtager

En central modtager, eller sol tårn, fokuserer solens energi til en tower-monteret eller centrale modtager varmeveksler. Denne varmeveksler har væske inde, som regel vand, som er opvarmet af solens stråler. Vandet bliver til damp, kraftoverførsel en generator til at skabe elektricitet. Selv om centrale modtagere nødt til at være store til at være økonomisk sunde, gør kravet om størrelse og mængden elektricitet et tårn kan producere centrale modtagere én mulighed for tilslutning til storstilet elnet, som dem, der i øjeblikket er i brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com