Typer af tobaksplanter

May 19

Regioner som Tennessee, Virginia og Kentucky i gamle amerikanske sydlige samt lande som Cuba og den Dominikanske Republik i Vestindien, er kendt som prime kultivatorer af tobaksplanter. Ifølge tobak Pub, kan planten dyrkes på de fleste områder mellem 40 grader syd og 50 grader nordlig bredde. Mere end 100 lande producerer tobak til salg, med Kina forrest, efterfulgt af USA og Brasilien. Der findes mange forskellige typer af tobaksplanter, hver varierende lidt (eller meget) af smag, nikotin indhold og klima præference.

Burley

Som den primære ingrediens i den særlige blanding af tobak, der anvendes i moderne amerikanske cigaretter, er burley en type af tobak plante dyrket i USA, Brasilien og Uganda. Burley er en mørk-bladet plante, der kræver en tungere jord og mere gødning end andre typer, som tegner sig for dens popularitet i industrilandene hvor maskinen kan gøre størstedelen af arbejdet i dyrkning og høst. I modsætning til visse typer tobak, der er høstet af pluk bladene når de modnes, er burley taget på én gang ved at skære stilken tæt på jorden. Planterne er derefter til venstre for at tørre i åben luft staldene indtil brun. En burley plante giver en medium til høje niveau af nikotin.

Brightleaf

Brightleaf er en tobak plante, der er fundet flere i staten Virginia end i nogen anden region, så meget, at det er almindeligvis omtales som "Virginia tobak," uanset hvor det er faktisk vokset. Med en mørk grøn leaf farve svarende til burley, er brightleaf også helbredes ved hjælp af den samme open-air stald teknik. Når det kommer til høsten, selv om, er brightleaf meget mere arbejdskraftintensive. Begyndende med de nederste blade, høstes brightleaf tobak over en vækstsæson for to til fire måneder ved at samle blade som de modnes. Canada er et stort marked for denne type af tobak plante, da 100% af den tobak, inkluderet er ren brightleaf eller Virginia tobak.

Oriental

Officielt hedder Nicotiana Tabacum, orientalsk tobaksplanter dyrket i Tyrkiet, er Grækenland, Bulgarien og Makedonien en lille-bladet række plante med en stærk aroma. Undertiden også omtalt som "Tyrkisk tobak", er denne blanding en større komponent af pibetobak og også en del af mix (sammen med brightleaf og burley), der går ind i amerikanske cigaretter. I stedet for at blive helbredt i staldene, er orientalsk tobak tørret i direkte sollys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com