Typer af Tornado krisecentre

February 2

Typer af Tornado krisecentre

Der er tre typer af tornadoer---svage, stærke og voldelige. Ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), er 69 procent af alle tornadoer klassificeret som svag, 29 procent som stærke og 2 procent som voldelige. Svage tornadoer har vind mindre end 110 miles i timen. Stærk tornadoer har vind 110 til 205 miles i timen. Høj vindhastighed producerer projektil debris. En sund shelter er nødvendigt for overlevelse under en tornado.

I jorden krisecentre

En stabil beskyttelse, bør i jorden krisecentre være placeret tæt på din bopæl for nemmeste adgang. Jorden pres er den primære belastning på en i-jorden husly. Jorden pres afhænger af dybden af læ samt type og fugt indholdet af jorden. Vægt på taget kompenserer normalt uplift vindstyrken. Installere ventilation for at fjerne trykket styrker lavet af pludseligt pres dråber. Brug mod afbalanceret døre og håndlister. I jorden krisecentre er ikke praktisk, hvor der er høj grundvandet eller grundfjeld nær overfladen.

Berm krisecentre

Beliggende et par fod over jorden, yde berm krisecentre beskyttelse under en tornado. Bunke jord omkring den udsatte mur for at reducere virkningerne af vindtryk og missiler. Installere luft ventilationsaabninger for at afhjælpe presset styrker lavet af pludseligt pres dråber.

Overjordisk krisecentre

Bygge overjordiske krisecentre for at modstå fuld styrke vinde og missiler. Disse krisecentre er placeret inde i eller er knyttet til hjemmet. Beskytte indgangen fra missiler ved hjælp af en styrket barriere eller husly væg. Bruge en stål forstærket dør på den indre væg. Placer døren på north eller east side af huset for at reducere missil virkninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com