Typer af tørresnoren polakker

February 14

Typer af tørresnoren polakker

Tørresnor overleve selv i dagens automatiseret verden, og mange mennesker foretrækker deres tøj tørret i solskin og frisk luft. Polakkerne holder tørresnore kommer i et par typer.

Klassiske T

Denne pol type aktiveret transformation fra single-line tørresnore til flerlinjet tørresnor. Da T polakkerne kunne håndtere flere linjer, tørresnor ikke længere krævede en lang plads til at stå, men kunne være brugt i korte, brede mellemrum. Denne stil af tørresnoren pol var mere egnet til boligblokke og forstæder, hvor gården størrelser var små. T pole også lagt alt tøj i en sammentrængt område, så tørresnoren hjuls var ikke længere nødvendigt. T polakker er ofte lavet af tre-tommer-diameter, galvaniseret metal rør med øjet kroge på overliggeren. Tørresnoren rebet bånd til øjet kroge på to T poler vender mod hinanden, der er angivet den ønskede afstand fra hinanden.

Blot lige

Tørresnoren polakker kan også være en simpel lige pole af nogle stive materiale, såsom metal og træ, og undertiden i PVC, der er mindst tre inches i diameter. Stangen er sat i jorden, med den underjordiske del indkapslet i cement. Et hul er placeret i toppen og tørresnoren rebet drives gennem det, med den anden ende er knyttet til en anden pol, eller en bygning eller en stout træ. Sørg for Polen er høj nok til at kompensere for line sag, endnu ikke så høj, at du ikke kan nå linjen, når den er tom.

Dekorative

Tørresnor og tørresnoren polakker har udholdt deres andel af foragt. Deres utilitaristisk karakter gør ofte dem visuelt utiltalende, og de var endda forbudt i nogle kvarterer. Andre områder tog en mere kreativ tilgang, men, og krævede tørresnoren polakkerne at være dekorative. Ejere prydet simple T indlæg med ruller under armene af T og malet dem for at supplere omgivelserne. Lige pæle var undertiden udskåret træ totems med skildringer af farverige figurer eller naturscenarier.

Naturlige

Ingen tvivl om, træer fungerede som de første betydelige tørresnoren polakker. Blot strække en linje mellem to solide træer og lad tøj tørreskab begynder. For træer, skyld overveje glidende linie gennem et stykke gammelt haven slange, hvor det hviler mod træer for at forhindre nasty reb burns, eller værre, drab af træer eller grene.

Line Support

Det synes tørresnoren polakker kan aldrig være højt nok, fordi linjerne strække med vægten af vådt tøj. Tørresnoren polerne placeret tæt nok sammen løse dette problem, selvom der minimerer den linje plads. Disse linje understøtter komme i mange materialer, men de alle et hak skæres i slutningen hvor linjen hviler. Skubbe linjen op, når det er i kærven, så sæt anden enden af stangen på jorden for at holde op linjen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com