Typer af træ, der anvendes til Utility polakker

May 8

Typer af træ, der anvendes til Utility polakker

Utility polakkerne er et armatur af moderne livsstil. De støtter de forskellige kabler, der overfører el og fiber-optiske data fra deres point af oprindelse til dit hjem. Da de er afgørende for at infrastrukturen i moderne samfund, de består af specifikke typer af trykimprægneret træ designet til at vogte rot, insekt aktivitet, og skader på grund af barske vejrforhold.

Southern Yellow Pine

Den mest almindelige type af træ anvendes til fremstilling af nytte polakkerne er den sydlige gule fyr. Udtrykket betegner flere specifikke arter af gule fyr indfødte til det sydlige USA, der er umulig at skelne fra hinanden når forberedt til byggeri. Træet er bemærkelsesværdige for at være en af de mest populære typer anvendes i hjemmet byggeri, og laboratorieundersøgelser viser det er ekstremt tæt og stærk trods sin lette vægt.

Douglas Fir

Et andet træ bruges normalt til at gøre nytte polakker er Douglas fir. Fir er et nåletræ træ, der vokser i hele det vestlige USA og dele af Mexico. Det er enestående i dens evne til at forblive stabil, selv når det er skåret i en ulagret tilstand. Douglas graner er kendt for deres evne til at bære store belastninger uden at bøje eller bryde under pres, og gøre ideel konstruktion materiale for polakkerne.

Jack fyrretræ

Jack pines er også brugt til at gøre nytte polakker, selvom de er mindre udbredt end de sydlige gule pines. Denne art af fyrretræ er udbredt i hele Canada og dele af det midtvestlige USA. Det har lignende styrke egenskaber til dens sydlige gule fætter, men det henfalder lidt hurtigere og har tendens til at have flere knob, hvilket gør det mindre velegnet til byggeformål.

Lodgepole Pine

Lodgepole pine er hjemmehørende i British Columbia og Rocky Mountain dele af USA. Ligesom den sydlige gule fyr er lodgepole pine høje, glat og lightweight, gør den velegnet til opførelse af nytte polakker. Barken er meget tyndere end en typisk pine, gøre det mere modtagelige for skade fra brande og barske vejrforhold.

Western Red Cedar

Western red cedar er hjemmehørende i de kystnære områder i Pacific Northwest. Det er en dyrere løsning end de fleste af de andre træer bruges til opførelsen af nytte polakker. Men, det er kendt for at have en højere end gennemsnittet resistens over for insekt aktivitet og henfald, hvilket betyder færre penge brugt på processen med at tilføje konserverende kemikalier til træ og vedligeholdelse af polakker i år. Dette gør den ekstra initialinvesteringer umagen værd at nogle forsyningsselskaber.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com