Typer af træ frø bælg

October 20

De fleste af træarter i Nordamerika, som funktionen frø bælg tilhører bælgplanter familien, men visse andre typer besidder frø bælg samt. Disse frø bælg hjælpe tilføje til landskabspleje appellen af disse træer, hængende ned og undertiden tilbage på træet godt i de koldere måneder efter alle bladene er væk. Forskellige typer af frø bælg forekommer på disse træer, defineret ved deres størrelser eller udseende.

Længe frø bælg

Native til Midtvesten introduceret men som en landskabspleje træ til andre dele af Nordamerika, nordlige catalpa (Catalpa speciosa) har meget lang frø bælg. Nå længder fra 8 til 20 tommer, modne bælg fra farverige blomster, der blomstrer i juni. Catalpa bælg bliver brune over tid og ophold på træet indtil falde ned det følgende forår. Chilopsis linearis, ørken willow er en sydvestlige fætter af catalpa, featuring bælg så længe 9 inches. Bælg bo gennem vinteren. Bladene af den ørken willow er lang og smal, svarende til faktiske piletræer.

Korte frø bælg

Prangende blomster, der blomstrer fra grenene er et højdepunkt i den østlige redbud (Judastræ canadensis) men frø bælg de udbytte er også bemærkelsesværdige. Selv om kun få overstiger 3 inches i længden, de er talrige, flade og brune. Redbuds er lille nok på mellem 20 til 30 fod til næsten enhver landskabspleje scenario. Yellowwood (Cladrastis kentuckea) producerer 2 ½ - 4 tommer bælg. Træ, en indfødt af stater som Arkansas og Kentucky, vokser til 60 fod, men dens største grene er bare 6 fod høj, så du kan se bælg let.

Fladtrykt frø bælg

Frø bælg på en sort johannesbrød (Robinia pseudoacacia) er glat, lilla-brun og flad. Vokser i gennemsnit mellem 30 og 50 fødder, black locust har pigge på dens grene, men også har smuk sammensatte blade og hængende klynger af blomster i foråret. Black locust er en god mulighed for steder hvor andre træer vakle. Blå palo verde (Cercidium floridum) er et andet træ af tørre sydvest, vokser til 30 fod. Dens fladtrykt frø bælg tænder hvide over tid, men starter ud nuancer af brunt. Denne art fungerer godt i sig selv, eller når de plantes i Lunde.

Krøllet, vride frø bælg

Catclaw akacie (Acacia greggii) vokser til 25 med flere stængler. Det har en tornede, vride kuffert, med sine duftende, gule blomster generere vride, krøllet seedpods op til 3 inches lang. Bælgene begynder at krølle som de tørre ud, tilføjer til dette træ interesse som en art egnet til boligområder i sydvest. Et andet træ af den amerikanske Southwest, screwbean mesquite (Prosopis pubescens) funktioner "proptrækker-krøllede" bælg, bemærker University of Arizona Pima County Cooperative forlængelse. Torne også dække sin kuffert og lemmer, da screwbean mesquite udvikler mellem 25 og 40 fod. Bælg give screwbean mesquite ornamentale værd om sommeren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com