Typer af træ sidespor til boliger

October 13

Typer af træ sidespor til boliger

Du vælger træ sidespor til dit hjem kan være overvældende, hvis du er usikker på dit træ muligheder. Hver type af træ kommer med det egne fordele, og visse faktorer skal overvejes, når du vælger. Sådanne faktorer kan være omkostninger, udseende, holdbarhed og vedligeholdelsesomkostninger. At have en plan og gør din forskning før det besluttes anbefales og vil lette erfaringen.

Krydsfiner sidespor

Krydsfiner er et fælles valg for mange husejere. Det er normalt lavet af Douglas Gran eller sydlige pine. Det kommer i en bred vifte af teksturer og mønstre at forsyne forbrugerne med mange muligheder. Regelmæssig vedligeholdelse kan aflang liv af sidespor, så planen at re-plet eller genfremstille hvert femte år. Regelmæssig vedligeholdelse er vigtigt at undgå skader mod fugt og termitter.

Fiberplader sidespor

En billigere mulighed for træ sidespor er fiberplader. Prisen tiltrækker forbrugerne samt designs og stilarter, der tilbydes. Plade har en glat overflade, men giver ikke den samme udseende som massivt træ. Det er købt i paneler spænder fra 4 x 8 eller 4 x 10 og er undertiden prefinished i fabrikken så forbrugeren modtager det allerede farvet eller malet. Fiberplader virker ikke så godt i regnvejr eller fugtige klimaer. Fugt kan forårsage sidespor til at udvide og rådne. For at forebygge fugtproblemer, installere træbeklædningen ikke mindre end seks inches fra jorden.

Cypress sidespor

Denne type af træ er kendt for sin modstand mod råd og insekter. Det er relativt billigt i forhold til redwood og cedertræ. Det er også let at forsegle, bejdse eller male og kræver mindre vedligeholdelse end de fleste andre træsorter. Farven varierer fra en lys til mørke honning. Cypress er en letvægts træ og let at arbejde med. Cypress er også almindeligt anvendt til dokker, porches, helvedesild og skodder.

Cedar sidespor

Cedertræ er populær på grund af sin skønhed og aroma. Det er holdbart og har en god modstandsdygtighed over for insekter og forfald. Cedar træ giver ordentlig isolering, som kan reducere din elregning. Hjem med cedertræ sidespor generelt blive varmere i løbet af vinteren og køler om sommeren. Cedar farver spænder fra naturlig til dyb honning brun.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com