Typer af træ til at starte en brand

April 8

Typer af træ til at starte en brand

Hvis du ikke har de rigtige træ, kan starte en brand være en kedelig og kompliceret opgave. I almindelighed, vil du bruge en blød træ til at starte dit brand, og et hårdt træ til at holde dit brand går. De bedste typer af træ til at starte en brand er let, tør og tynde, hvilke vil antænde hurtigt. Dette er normalt egenskaber af blødt træ. En tætte, tunge, langsomme brændende træ bruges, når du allerede har en sund flamme.

Birk

Bark fra træet Birk er en af de bedste materialer til brug for at starte en brand. Dette er fordi det er tyndt, let og tør. Det vil lette straks og brænde bare længe nok til at antænde resten af træ i din pejs. Jer vil savn en hel del af birk at få dit brand gå, men det vil ikke tage lang tid før du har en fuldt udbygget brand. Du behøver kun at bruge bark, da Birk er virkelig let og tør, kan du bruge enhver del af træet til at starte dit brand. Dette bør være det første træ du lægger i dit brand, og stedet dit tungere dagbøger oven på den. Sørg for ikke at kvæle din flamme selv.

Ældste

Elder er tør, let og hule, gør det ideelt til at starte en brand. Det er næsten ligner bambus, men det er langt tykkere. Dette vil brænde langsommere end Birk og holde en stærkere flamme. Du kan næsten Kør din hele fire ud af ældre, men du bliver nødt til at konstant tilføje træ til det. Når du har en sund flamme vil, kan du forsigtigt bunke dit tungere træ på toppen af det og læne sig tilbage.

Rødgran

Gran er tungere end både ældre og Birk, men det er tørt nok til at blive brugt en brand starteren. Hvis træet er vådt, vil det ikke være let at antænde. Det er bedst, hvis dette træ er brudt op i tynde stykker så det bliver let antænde, men det ikke er svært at tænde en hel log ild. Gran brænder mere langsomt end Birk og hyld og tilbyder en behagelig duft. Det er stadig kun en brand starter selv. Det vil brænde i lang tid, men hvis du ønsker dit brand til at brænde i timevis, skal du tilføje en tungere træ til flammen.

Østlige rødt cedertræ

Den østlige red cedar er ikke meget tyk, men det er tætte. Det er også et tørt træ, hvilket betyder det kan nemt blive antændt. Hvis du kan hugge cedar i tynde stykker, vil det være lettere for dig at antænde dit brand. Træet er hjemmehørende i Nordamerika og kan findes overalt fra Maine til Mexico.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com