Typer af trækul Grill

November 2

Typer af trækul Grill

Når de beslutter, hvad kulgrill stil fungerer bedst til dine behov, har du en bred vifte af grill at vælge imellem. Husk på, når man ser på grill hvor stor af en grill, du ønsker, eller ej du ønsker grillen overføres for camping ture, eller hvis du vil det forblive på din terrasse. Også se på hvor holdbar grillen er at du køber. Du ønsker at gøre det ideelle valg, så du kan nyde din kuglegrill i lang tid.

Kedel stil

Runde kedel trækul grill fortsætter med at være en favorit. Kedel stilarter har en kuppelformet låg, der giver mulighed for grillning store portioner af kød. Denne tætsiddende låg holder varmen i; Plus låg har ventilationsåbninger foroven og forneden til at styre temperaturen og luftstrøm.

Hibachi

Selvom et japansk ord anvendes bredt i Japan, hibachi stammer fra Kina, bruges af eliten som en transportabel trækul varmelegeme. Ordet "hibachi" betyder ild skål på japansk, oprindeligt lavet af en træskål foret med bagt ler. Kineserne var de første til at placere en grill på toppen af skålen og bruge hibachi til varme og lave mad. Moderne hibachis har ikke ændret sig meget bortset fra at du vil finde de fleste hibachis lavet af metal og nogle dekorative hibachis lavet af keramik, som optræder mere som kunstværker. Hibachi ser simpelt, bestående af en lille beholder med trækul og er omfattet af en grill. Den ideelle hibachi har en justerbar grill du kan hæve eller sænke. Købe en støbejern hibachi til regelmæssig brug, da de vil vare i årevis.

Bordplade

Du kan foretrækker en bordplade kuglegrill, når du ønsker at grille små portioner af kød, fisk eller kylling for to eller grille til en lille familie. På grund af sin lille størrelse, bordplade grill gør rejse bekvemt; Plus du behøver ikke at samle grillen. Bordplade grill omfatter en dækning, som du kan fjerne, og de kommer i runde eller firkantede figurer.

Kuglegrill med gastanke

En anden kulgrill type har en lille gastank vedlagte, mindre end en propan tank anvendes til gas grill. Denne gastank kun leverer nok brændstof til at antænde trækul og derefter slukker sig selv. Grill gør det ubesværet til lys trækul.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com