Typer af trappe tilfælde

October 8

Stort set alle multilevel hus eller anden bygning skal nogle variation af en trappe, og der er et væld af designs og stilarter. Trapper i boliger kan være velegnet til enhver persons smag. Nogle boligejere kan foretrækker en mere traditionelle stil af trappe, mens andre foretrækker en usædvanlig opbygge og stil.

Straight

Sandsynligvis den mest kendte type af husholdningernes trappe, en lige trappe er en, der kan findes i et væld af boliger og andre bygninger. Lige trapper er den enkleste stil, og de har eksisteret siden starten af trappen. Disse trapper er nemme at installere, går direkte fra en etage til en anden. Lige trapper kan have en T-formet landing på toppen med adgang til begge sider af husets øverste etage. En L-form kan også være gammeldags øverst på en lige trappe, hvor én side vil simpelthen være en væg.

Cirkulær

Cirkulær trapper er perfekt i værelser hvor plads er lidt begrænset. Cirkulær trapper vil have trin, vind i en spiral. Men i modsætning til spiral trapper, cirkulær trapper har som regel ikke støtte polak stiger opad i midten af trappe layout. Cirkulær trapper der normalt ses i ældre huse og ses ofte med brede kurver. I modsætning til lige trapper, er cirkulær trapper ikke så let integreres i strukturen i et hjemmet. Af denne grund, de fleste boligejere til at vælge typografien spiral trappe i stedet cirkulæret.

Spiral

En vindeltrappe er perfekt til den lille plads i et hjem. Vindeltrapper kan integreres i enhver stramme eller store åbne rum. De kan også findes i det hjørne af et rum eller garage, effektivt giver adgang fra en etage til en anden. En anden populær program for denne type af trappe for boligejere er loftet adgang.

Fritstående

Fritstående trapper appellerer til boligejer Leder du efter noget unikt. En lige trappe eller buet trappe kan være en fritstående trappe. Fritstående trapper findes ofte i midten af værelser og vil ikke være knyttet til en væg. Husejere bør holde for øje, at mens fritstående trapper tilbyder en unik stil, disse typer af trapper kan være farlige for familier med små børn, da de er ofte bygget med åbne slidbaner der behøver risers. De kan også være temmelig vanskeligt at installere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com