Typer af trappen til et lille rum

November 23

Typer af trappen til et lille rum

Måske du ønsker at tilføje en lille hems område med udsigt over de vigtigste gulvet i dit studie eller du gerne vil konvertere dit loft i en bibliotek og ønsker noget studier end vakkelvorn stigen fører op til den. Du behøver ikke at ofre stil til en trappe, der passer ind i din lille rum uden at ofre lyddesign.

Spiral trapper

Vindeltrapper bruge hovedsektioner og har et lille fodaftryk, normalt på størrelse med center støtte jernbane. De også blødgøre vinkler i en lille, firkantede eller rektangulære rum og giver en flagrende, æstetisk element. Designs ved hjælp af stål, har metal eller jern rækværk og trin en visuelt let føler, så de ikke fylder op i et lille rum eller overvælde den. Nogle modeller har også en funktion, så du kan justere højden, afhængig af din plads.

Flydende trapper

Flydende trappen synes at trodse tyngdekraften på første øjekast. De typisk strække ud fra en væg og har ingen lodrette brædder eller ramme understøtter. De arbejder godt i små rum, fordi de ikke blokerer startområdet under skridt, og den negative plads hjælper åbne op i rummet. Installere et sæt, der kurver omkring en stram hjørne, skylles med væggen. Du kan installere en lige, lodrette flydende sag i en en smal plads hvor du gerne vil have lagerplads, vægtæpper eller endda møbler under.

Trapper med opbevaring

Installere en trappe, der giver dig med lodrette mellemrum i stedet for bare at lukke ud i rummet. Du kan bygge en enhed fra store, solide kuber arrangeret at oprette trin langs toppen. Cubbies tillade trappen til dobbelt som en reol, Vis område eller opbevaring, som kan gavne dig, hvis du har et håndværk værelse med opbevaring over eller du har en hems og ønsker en dekorativ opbevaring alternativ til en hems stige. Trapperne med kun vandrette skridt, som flydende hylder, kan tilbyde en plads til at gemme bøger eller samlinger i mellemrummene mellem trin når siderne af trinene er lukket.

Stejle trapper

Stejle, smalle trapper er normalt forbeholdt kviste, men de arbejder godt for trange for. En ekstremt snævre rum, installere skridt fra massivt træ på 45-graders vinkler til væggene. Hvert trin sidder overfor den modsatte vej står over nedenstående trin. Resultatet er en meget kantede, skulpturel trappe, der ser mere som en høj stak af træ end trin. Du kan også bruge trapper, der er designet mere som stiger for meget trange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com