Typer af udluftning pejse

January 9

Typer af udluftning pejse

Pejse er udluftes via to metoder: direkte aftræk, som bruger et koaksial rørsystem til at trække brændbare luft udefra; og B aftræk, kaldes undertiden naturlig pejs vent, som bruger en traditionel Arne til udstødningsgasser til ydersiden. En tredje, er moderne indstilling ventless pejsen, som opererer via naturlig eller propan gas og behøver ikke en flue. Når der bruges træ eller en anden type af brændbart materiale, skal ildsteder være udluftes til fri.

Betydningen af udluftning

Træ brændende pejs kræver udluftning på grund af biprodukter produceres ved forbrænding, der omfatter kulilte, kuldioxid, nitrogendioxid og vanddamp. Træ giver også slukke partikler, der kan være skadelige for nærmiljøet. Fordi biprodukter og partikler kan påvirke luftkvaliteten, skal de være udluftes til fri. Ingen statslige mandater kræver udluftning på ydersiden, men Gas Research Institute (GRI) og pejs og Arne fagfolk genkende at udluftning vil forbedre indendørs luftkvalitet.

Direkte aftræk

Forbrændingsluft er trukket direkte ind i den ydre rør mens indre rør i denne type af pejs ventilationskanaler udstødning gennem taget eller gennem en dæksiden uden at kræve en skorsten. Direkte aftræk pejse altid har en lukket front, kræver en surround og en mantel men er nemme at installere. Enheder er forseglet, så der er ingen luft til forbrænding og ingen tab af varme på ydersiden. Direkte aftræk pejse er egnet til nyere, lufttæt hjem med lille naturlige udvendige luft udveksling og til personer med allergi, som kan være følsomme over for partikler.

B-Vent

Billigere end direkte aftræk enheder, disse bruge en B-aftræksrør som en skorsten. B-vent enheder kan installeres hvor som helst i et hjem, hvor de nødvendige rør kan køres gennem taget, selv om de kan også være forbundet med en eksisterende skorsten. De er mere dekorativ end direkte-vent modeller men varme mindre effektivt, da de bruger værelse luft til forbrændingen. Nogle modeller er også udstyret med magt udluftning, en elektrisk ventilator, som aids udluftning processen. Power udluftning tillader B-vent ildsteder skal installeres i områder, hvor en konventionel flue ikke kan installeres via en serie af vandrette og lodrette røgrør.

Vent-fri

Vent-fri pejse opererer med en skorsten, flue eller vent via en direkte fysisk eller propan gas linje. De kan placeres hvor som helst i et hus. Træ eller andre brændbare materialer kan ikke brændes i en vent-fri pejs. De fleste fungerer via keramiske logs, som efterligner udseendet af træ, men ikke ligefrem brænde. Uventilerede pejse er ikke tilsluttet udeluft. De suger luft fra rummet, hvor de er placeret for forbrænding og returnere varm luft til den samme værelse sammen med lavt indhold af brændbare biprodukter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com