Typer af udsatte brusebad Stall hane forsamlinger

July 11

Typer af udsatte brusebad Stall hane forsamlinger

Boligejere, bygherrer og entreprenører har flere typer af brusebad stall vandhaner at vælge imellem, når bygningen boliger. De samme typer af assemblies, der arbejder for brusekabiner typisk også arbejde for kombinationer af bruser og badekar. Forskellen er, at for en separat bruseniche, løftestænger arbejde uafhængigt af karret forsamlinger. VVS til brusebad stall hane forsamlinger er også separat og vandflow er rettet til at hælde fra bruseren.

Kompression

Komprimering vandhanen er den mest almindelige type anvendes til boliger. I denne forsamling reguleres vandmængden ved at dreje på et håndtag, som er knyttet til en T-formet håndtag eller en fire-bold håndtag, så monteret på bruseren væggen. Håndtagene er knyttet til en gevind spindel. For at tænde vandet, spindel vender opad og en skive eller disk åbner vand flow ventil til at frigive vandet. Handlinger omvendt når håndtaget er aktiveret til den slukkede position lukke for vandet flyde.

Fuller-bold

Fuller-ball assemblies har en hård gummi eller sammensætning bolden fastgjort til vandhanen. Bolden forsamling er normalt færdige med nogle type af metallisk plettering materiale. Bolden er tilknyttet af nødder eller en skrue vandhanen skaft. Fuller-ball enheder har altid en løftestang til at kontrollere varmt og koldt vand, mens andre typer af forsamlinger--såsom en kompression enhed--kan have to håndtag, en for varm og en for kolde vand. Fuller-ball vandhaner operere uafhængigt fra badekarret hane. Nogle boligejere foretrækker fuller-ball vandhaner, fordi de ikke bruger skiver. Dette gør dem lavere på vedligeholdelse i forhold til andre typer af forsamlinger, såsom kompression brusebad vandhaner, der har skiver.

Jorden-nøgle

Jorden-key forsamlinger kan identificeres ved deres tilspidsede, cylindriske stemplet-lignende stik. Stemplet passer ind i en lodret ærme inde i kroppen af vandhanen. Når du roterer den varme og kolde håndtag til positionen on stemplet bevæger sig, frigiver vandet flyde. Omvendt, når du roterer løftestænger off, stemplet blokerer vand fra flyder. Jorden-key vandhaner kan anvendes i brusebad og karbad kombinationer. Du løfter den cylindriske stemplet for at lede vandet flyde til brusehoved og sænke stemplet, når du ønsker at fylde badekarret. Jorden-key assemblies har færre bevægelige dele end kompression og fuller-ball forsamlinger, og nogle se dette som en fordel at reducere potentialet for problemer med brus armatur.

Keramisk ventilenhed

Keramisk ventilenhed forsamling er dyrere end andre typer af vandhaner på grund af brugen af keramiske materialer i stedet for metaller. Vandhaner har to keramiske skiver til huse inde den forsamling hals. Lavere disc'en forbliver stationære og den anden disk bevæger sig op eller ned. Når brusebad håndtaget er sat til off position, den øvre disk sænker og forbinder med bunden disken, danner en tæt forsegling, der blokerer for vandet flyde. Når vandet tændes, disken rejser og løsner fra lavere disken.

Kombination

En kombination vandhane har en spidsende arm hvorfra den varme eller koldt vand strømmer. En kombination vandhane kan monteres på væggen, eller som de fleste andre typer af vandhaner, installeret i vasken. Kombination vandhaner operere med enten to eller tre ventiler. En tre-ventil kombination vandhane har både et varmt vand og en kold vandventil. Den tredje valve dirigerer vandet gennem tuden af bruseren. Kombination armaturer anvendes ofte i brusebad og karbad kombination enheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com