Typer af udvendig vægbeklædning

May 21

Typer af udvendig vægbeklædning

Valg af materiale til udvendige vægge af dit hjem er et personligt valg. Lær, hvad der er tilgængeligt og nogle af fordelene ved hver dækker type for at gøre den bedste beslutning. Se på boliger i området og vælg en facade, der fungerer godt med arkitektur af dit hjem og området. Overveje at blande materialer til et unikt look.

Vinyl sidespor

Vinyl sidespor er en populær hjem ydre dækker for lav vedligeholdelse. Farven nemt fade ikke og det kræver ikke malerarbejde. Det er fleksibelt, så det modstår buler fra hagl, slåning debris og kids legetøj. Vinyl sidespor er let at rengøre, typisk kun skulle være hosed ned med en haveslange til at fjerne snavs og skidt. Afhængigt af hjemmet, vinyl sidespor kan forbedre værdien, men hvis hjemsted er historiske, vinyl sidespor kan reducere værdien af hjemmet.

Clapboard sidespor

Clapboard sidespor er træ. Clapboard sidespor er stærk og weathers godt. Det kræver en høj kvalitet maling job at beskytte træet. Dette sidespor leveres i forskellige bredder og længder. Det fås i mange forskellige træsorter og går tilbage til kolonitiden. Produktet er billigere end vinyl sidespor, er let og ikke svært at skære til størrelse.

Stuk

Stuk er kendt for sin holdbarhed. Det er brandsikre og giver mere isolering end vinyl eller clapboard sidespor. Stuk kræver lidt vedligeholdelse end rutine visuel inspektion for revner. Hvis revner er fundet, skal de være renset og lappet for at forhindre dem i at udvide og forårsager alvorlige skader på ydersiden af hjemmet.

Mursten

Mursten facade er sjældent fuld mursten men mursten finér. Mursten finer er meget lysere end mursten. Mursten, selv er porøst, så brugen af en høj kvalitet dampspærre mellem struktur og fineren er kritisk. Mursten er meget holdbare, ser godt ud i sin naturlige tilstand eller malede og kræver lidt vedligeholdelse. Årlig visuel kontrol for forværring i mørtel mellem murstenene er nødvendige. Ren og lappe enhver løs eller beskadiget mørtel straks for at undgå mere alvorlige skader opstår.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com