Typer af udvendige sidespor til huse

April 23

Udvendige sidespor beskytter et hjem fra elementerne og isolerer interiør. Dette kan være i form af vandrette brædder, plader eller helvedesild, der er knyttet til ydersiden af huset.

Træ sidespor

Træ udvendigt sidespor er alsidige og billig, men er mere sårbare over for skader fra vejr eller termitter. Træ sidespor skal udskiftes hver fire til otte år.

Murværk

Murværk sidespor er lavet af stuk, sten eller mursten. Den er slidstærk og lav vedligeholdelse, men kan være ganske dyrt at installere. Stuk kan ikke være et godt valg i områder med ekstreme vejrforhold, fordi det kan blive udhulet over tiden.

Metal

Metal sidespor er normalt fremstillet af aluminium eller galvaniseret stål. Aluminium sidespor er bedst for boliger i nærheden af havet, da metallet vil reagere med luften til at oprette en rust-resistente belægning af aluminiumoxid.

Vinyl

Vinyl sidespor er langvarig og kræver ikke meget løbende vedligeholdelse. Det fås i mange forskellige farver til at matche dit hjem. Vær forsigtig, når grill nær hjemmet, som intens varme kan smelte vinyl.

Isoleret

Isoleret udvendig sidespor er vinyl med et lag af polystyren skum på indersiden. Det ekstra lag isolering holder varmen inde om vinteren og forhindrer det i at komme i løbet af sommeren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com