Typer af ukrudt i Wilmington, North Carolina

June 25

Intet sullies det overordnede udseende af en haven mere end persistente og skæmmende ukrudt invaderer fra alle retninger. Jordbund i Wilmington, North Carolina, er ikke immun over for disse angribere. I rækkefølge for gartnere at iscenesætte et effektivt angreb på ukrudt, skal de først stifte bekendtskab med hvad de vil at trække, sprøjtning og slåning ned for at forskønne deres landskab.

Staude

Stauder eller ukrudt, der bor mere end to år ved at producere frø hver sæson, er fælles for området Wilmington. Bindweed er et eksempel på en flerårig plante. Weed's blade er pil-formede og dens blomstre er lyserøde eller hvide. Bindweed er persistent fordi det breder sig så vidt 30 fødder fra moderplanten, Ifølge National Gardening Association (garden.org). Fordi de har vedholdende rødder, bindweed vokse overalt undtagen dyb skygge og skal være gravet op af jorden for at blive fjernet. Slåning ned ukrudt og fjerne udklip for at reducere sædekorn anbefales også. Virginia buttonweed, wide-bladet ukrudt, er endnu en anden staude. Gartnere bør trække denne weed fra roden på grund af sin tendens til at holde rundt i flere år.

Årlige

Enårige fuldføre deres livscyklus i en sæson, og vil oversvømme en have, hvis venstre umarkeret. Etårige planter som crabgrass og næsegrus Pileurt vises i forår og sidst til slutningen af sommeren. Begge er kontrolleret ved hjælp af corn gluten herbicid, mens unge crabgrass og ældre Pileurt bør trækkes for at reducere sædekorn. Ifølge National Gardening Association betyder Pileurt navnlig double trouble for landscapers og gartnere, fordi ukrudt sætter ud kemikalier, at bremse eller stoppe græssets vækst.

Biennalen

Ifølge North Carolina State University (ncsu.edu) afviger toårige ukrudt fra stauder, og enårige, fordi de har en to-årig livscyklus. Henbit er en ukrudtsplante, der enten vises som en vinter årlige eller hvert andet år. Learn2Grow's Sarah L. Ivy anbefaler skære ukrudt under spiring kan forhindre det eller anvende en pre emergent herbicid i efteråret. Ivy hedder det, at hvis en gartner ikke fange ukrudt under spiring, herbicid efter emergent kan bruges før ukrudtet producere deres frø. Tyk anvendelser af barkflis også blokerer sollyset og mindske henbit vækst.

Skadelige

Når ukrudt truer sundheden for afgrøder eller selv animalsk liv, såkaldte de "skadelige ukrudt." Tænk på disse ukrudt som værende på en weed "most wanted" liste. North Carolina har sin fair andel af disse forstyrrende ukrudt, som jeweled spindesiden tidsel og Uraguay vand primrose. North Carolina Institut for landbrug og tjenesteydelser til forbrugerne (ncagr.gov) etablerede sin Weed lovgivningsmæssige Program for at kontrollere spredningen af skadelige ukrudt. Dette program stopper salg og import af skadelige ukrudt, og hvis disse ukrudt er opdaget, NCDA & CS vil skridt at fjerne dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com