Typer af undergulvet materialer i Mobile Homes

December 28

En undergulvet er den base, bundlag af trægulve understøttende tæppe, fliser og andre typer af gulve. Gennem årene anvendes producenter forskellige typer af undergulve i mobilhomes. Forskellige mobilhome fremstiller vælge forskellige undergulvet materialer baseret på overvejelser som den samlede pris, type af gulv installeret og det område, hvor mobile hjemmet vil blive solgt.

Spånplader

Spånplade er en type af materiale, der anvendes i mobilhome undergulve. Spånplade er fremstillet af presset savsmuld eller træ chips, støbt og holdt sammen med harpiks eller lim. Under i 1970 ' erne var de fleste alle mobilhome undergulve består udelukkende af spånplade. Spånplade er ikke modstandsdygtig over for spild eller oversvømmelse. Overfyldte kommoder, bøtter, dræn og selv typisk husholdningsbrug udslip, over en periode, kan forårsage bløde pletter til form i spånplade undergulve, forårsager behovet for tæppe eller andre gulve at blive flået for at erstatte den beskadigede spånplade.

Krydsfiner

En anden type af materiale, der anvendes i mobilhome undergulve er krydsfiner, en forarbejdet træ dannet af plader af træ finer. Flere lag tynd finer plader eller er limet sammen for at gøre en sektion af krydsfiner. Mens krydsfiner ikke er vandtæt, vil det ikke skade så hurtigt som spånplade når de udsættes for udslip. Krydsfiner kommer i forskellige kvaliteter og kan købes i en vandafvisende kvalitet. Virksomheder også producent udvendige grade krydsfiner, som er beregnet til udendørs brug og vil ikke blive beskadiget når det udsættes for elementerne. Indvendige grade krydsfiner udsat for vand vil rådne og mug over tid.

Orienteret Strand Board

Orienteret strand board er et forarbejdet træ bord lavet ved at kombinere tusindvis af solidt træ tråde sammen, overlappende strengene, anvende en trælim og danner bestyrelsen ved hjælp af tryk og varme. Ligesom krydsfiner, er orienteret stå bord fremstillet i forskellige kvaliteter, herunder en vandafvisende kvalitet og et udvendigt klasse. Brug oriented strand board som et undergulv i mobilhomes for de fleste gulve applikationer; Det anbefales dog ikke hvis du installerer flise.

Overvejelser

Når redoing mobile home gulvbelægning, behov type af undergulv afhænger meget på gulvet ved at blive installeret. Orienteret strand board, krydsfinér og spånplader er alle fremstillet i forskellige tykkelser og tykkelsen bruges vil variere afhængigt af programmet. Kvaliteter af undergulvet bestyrelser også er forskellige og bør kun anvendes i visse anvendelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com