Typer af vægfliser

September 29

Fliser er perfekt til opdatering af et gulv eller en væg. De ser godt ud i køkkener og badeværelser, men kan bruges i andre rum, også. At vælge højre flise er tricky arbejde; der er tusindvis af farver og designs at vælge imellem. Fliserne variere i type og pris. De to hovedtyper af flise er porcelæn og keramik, men forskellige typer findes i disse brede kategorier.

Vægfliser er typisk fire og en fjerdedel tomme firkant. De bruges på vægge (naturligvis), men også kan anvendes til pool vægge og gulve.

Glaserede keramiske fliser

Glaserede fliser har en blank og skinnende udseende. Ligesom andre fliser kommer de i næsten enhver farve og design. Glaserede fliser typisk er helt vandtæt, hvilket gør dem ideelle til brug i brusere og swimmingpools og ethvert sted, hvor vandet kan sive ind. De er som regel lavet af ler; Når leret er formet, glasur anvendes på toppen og bagt på. Glaserede fliser er tilgængelige i en række typer: der er højglans glaserede fliser, (som er meget skinnende), mat glaserede fliser, (der ikke er som skinnende) og skridsikker glaserede fliser, (som er skinnende, men er ikke glatte).

Mosaik flise

Mosaik fliser er lavet af forskellige typer af ler. De forskellige ler typer er farvet med forskellige pigmenter, og farven er derfor udbredt over hele flisen. Kontrast dette med glaserede fliser---glasur anvendes kun på toppen af ler flise; Hvis glaseret ler flise er tilhugget, vil farven ikke vise gennem. I en mosaik flise, fordi ler, selv er pigmenteret, løber farven gennem hele flisen (så farven er fremherskende, selv hvis flisen er tilhugget).

Marmor vægfliser

Marmor vægfliser er simpelthen fliser lavet af marmor. Materialet er ikke særlig udbredt, dog, men dette kunne hovedsageligt på grund af en misforståelse, at marmor er reserveret til den meget velhavende. En marmorfliser mur kan være en fed udsmykning valg og kan bringe klasse og elegance til et rum. Designene er typisk maskuline og udstråler en følelse af statur og holdbarhed. Der er sundhedsmæssige fordele ved at bruge marmor vægfliser så godt. Materialet er meget tætte og ikke så porøst som keramiske fliser. Allergi-producerende irritanter derfor ikke bliver fanget i materialet.

Glas vægfliser

Glasvæg fliser kommer i alle former og farver. Der er klart glas fliser, som er simpelthen stykker af farvet glas i den rigtige form af en flise. Ulempe ved at bruge klart glas fliser er, at du kan se flise-opbakning gennem flisen, selv. Uanset hvad, kan ved hjælp af clear-fliser producere en større glitre til en plads end de glaserede fliser. Glas fliser også kommer i matteret glas og boble glas. Matteret glas flise er ideelle, når de forsøger at skabe en uigennemsigtig, flad overflade. Boble glas fliser har små luftbobler i glasset, tilføjer til design og karakter af den flise udseende.

Vinyl vægfliser

Vinyl fliser er fliser fremstillet af syntetiske materialer. De findes i alle former, farver og designs som traditionelle typer af fliser, men med den ekstra fordel af at være billigere og nemmere at arbejde med. Hvis dit budget er spørgsmålet, men en helt ny flisebelagt væg er din drøm, er den nemme løsning at bruge vinyl fliser. De har tendens til at producere blænding fra belysning, og hvis ikke korrekt installeret, bobler og afskalning kan forekomme. Uanset hvad, gør variation og billige pris af vinyl fliser dette et ideelt valg for designere kort på kontanter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com