Typer af væggen Studs

September 11

Til byggeprojekter, store og små repræsenterer væggen studs en af de mest grundlæggende elementer i strukturen. Forståelse de forskellige typer af væggen studs og deres specifikke funktion i en metalindrammet væg hjælper med at forklare, hvordan disse centrale medlemmer arbejde sammen om at støtte den interne "skelet" af et hus. Væggen studs kan være metal eller træ, men de datatyper, der bruges i indramning og deres anvendelser er den samme.

Standard væggen Studs

Disse studs er den mest basale form og er typisk installeret lodret i samlingen væg. De er fordelt enten 16 eller 24 inches fra hinanden, strækker sig fra karmen vandrette bundplade til den øverste plade. Standard pre-cut wall hankatte er 92¼ inches i længden for de mest almindelige bolig væg indramning hvor den samlede mur højde er typisk 8 fod.

Trimmer Studs

Trimmer studs er placeret på hver side af en dør eller et vindue åbning, "trimning" åbning til størrelse, og støtte den strukturelle header stråle, der strækker sig over åbningen, som bærer væg og tag belastningen over det. Desuden vil enhver træ medlem, der er indsat i en åbning, med eller uden en overskrift til støtte, omtales som en trimmer.

Hjørne Studs

Typisk, hjørne hankatte er faktisk tre standard Hellang studs samles for at danne hjørne krydset af to vinkelrette vægge. To af knopperne er parallelle med hinanden, med en tredje placeret på en 90-graders engel mellem dem og afholdt flugter med overfladen, vil være den udvendige ansigt af væggen.

Krøbling eller Jack Studs

Denne type refererer til enhver lodret mur stud, der ikke omfatter fuld længde mellem karmen plade og den øverste plade, såsom dem at støtte horisontale vindueskarm plader eller udfylde pladsen mellem toppen af en header og den øverste plade. Krøblingen studs er også defineret som studs i en vægsektion, der er mindre end standard væg højden af 8 fod, omtales som "pony" vægge, såsom dem at støtte badekar eller vand opvarmningsanlægget platforme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com