Typer af vand System slanger

October 18

Typer af vand System slanger

Boligejere skal ofte adgang til slanger til at udføre forskellige opgaver i gården, såsom vanding planter og fylder swimmingpools. Slanger er fleksible rør, der udleder vand af en række årsager. Disse slanger er normalt lavet af enten gummi eller vinyl, afhængigt af hvordan holdbart og fleksibelt boligejer vil slangen. Nogle er specielt designet til usædvanlige formål, såsom tunge rengøring eller vanding.

Vinyl

Dem, der har brug for lettere slanger kan bruge vinyl slanger. Disse system slanger har også mere fleksibilitet, muliggør ejere til at komme til svære at nå områder. De lettere vinyl slanger er lettere at opbevare. Nogle af disse slanger er forstærket med gummi, hvilket gør dem endnu lettere. Gummi slanger er generelt forstærket med nylon eller polyester snore.

Flexogen

Flexogen slangen er også let og fleksibel. Denne slange fungerer et ydre lag beregnet på modstå korrosion, som gør modellen mere holdbare. Slangen kan håndtere større pounds per kvadrattomme for når husejere har brug for en masse hydraulisk kraft. De har stive kraver, som forhindrer slangen i at kinke.

Flad slange

Boligejere med store opbevaring problemer kan bruge flade slanger, der ruller op, gør opbevaring lettere. Disse slanger indeholder materialer, der gør slangerne sikkert til distribution af drikkevand.

Drypvanding

Undertiden husejere ikke har tid nok til at vandplanter og i stedet nødt til at stole på drypvanding. Disse slanger har udledere, at frigive små mængder vand til planterne. Gartnere enten begrave udledere i jorden eller holde dem over jorden. Nogle udledere er ikke beregnet til nedgravning og vil tilstoppe hvis begravet.

Soaker slange

Soaker slanger frigive vand ved den mindste tryk. Boligejer begraver del af slange i nærheden af rødderne af en plante, og vandet siver ud af slangen fra tusindvis af porer. Disse slanger er tilbøjelige til at revner, når de rammes af ultraviolet (UV) stråler, så de ofte kommer med UV-beskyttelse.

Industrielle slange

Når visse job kræver meget magtfulde vand vandløb, kan husejere bruge industrielle styrke slanger. Denne slange er lavet helt ud af gummi. Slangen er forstærket af dobbelt-spiral snor. Gummi er specielt designet til at modstå korrosion, når sure materialer bliver på slangen. Disse slanger kan håndtere høje temperaturer, og der findes en vinyl version, der har større fleksibilitet.

Blød og Spray

Blød og spray slange sprøjter vand mens iblødsætning jorden nedenunder, som giver mulighed for gartnerne til at levere vand til rødderne af planter i et område under afsendelse af en strøm af vand til et andet område. Den afstand, slangen sprays afhænger af vandtrykket.

Sprinkler slange

Vandet rejser til sprinklere gennem sprinkler slanger. Disse slanger kommer med små rør og er kun beregnet for at frigive vand på et lavtryk. De har huller på siden, der frigiver vandet. Slangerne udlejer en tåge, som øger luftfugtigheden og holder planterne tørrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com