Typer af vandmeloner

January 20

Typer af vandmeloner

Det menes, vandmeloner stammer fra Afrika og blev dyrket i Egypten og Indien helt tilbage til 2500 f.kr. De kom til Amerika i begyndelsen af 1600-tallet og blev først dyrket af kolonister i Massachusetts i 1629. En fætter til agurken, vandmelon er faktisk en grøntsag og kan vokse til så store som 100 lbs. Der er fire grundlæggende typer af vandmeloner, som kommer i en bred vifte af sorter.

Uden kerner

Uden kerner vandmeloner er hybrid grøntsager, der er self-sterile. Frø til at vokse dem er udviklet ved at krydse normale vandmeloner med dem, der har ændret genetisk. Når bestøvet af normale vandmelon planter, producerer de de seedless meloner. Frøproduktion for denne type er en arbejdskrævende proces, hvilket gør frø relativt dyre. Uden kerner sorter veje mellem 6 og 26 lbs. og omfatter guldkrone, Sugar Baby, Crimson Sweet, bomuld slik, honning Hart og Jack af hjerter.

Picnic

Introduceret i 1972, er picnic vandmelon en sjælden arvestykke udvalg af grøntsager. Det har en oval form med en mørk grøn vin. Det er en meget sød melon med mørk rød kød, små sorte frø og vejer mellem 8 og 14 lbs. Denne sort er resistente overfor fursarium wilt sygdom.

Frost

Frost vandmeloner er så navngivet på grund af deres mindre størrelse og evne til at passe pænt ind i et køleskab. De har tendens til at vægten mellem 6 og 12 kg. De har generelt rød kød, men også kommer i typen gul/orange. Der er mere end 47 sorter af frost vandmeloner herunder Baby Doll, Bambino, lille dreng, Ultra Cool og gule dukke.

Gul/Orange

Gul vandmeloner er grønt på ydersiden, men har en gul kødet, tynd skorpe og er sødere end traditionelle røde-konkretiseret vandmeloner. De kommer fra Citrullus lanatus plante. Den mest almindelige sort er den gule Crimson, som er dyrket i USA og Mexico. Mexicanske gule vandmeloner er tilgængelige året rundt, men er produceret i USA mellem maj og oktober.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com