Typer af vindue Air Conditioners

June 26

Typer af vindue Air Conditioners

Flere slags vindue air conditioners findes til cool værelser eller endnu større områder, og kommer med fjernbetjeninger til at slå dem til og fra eller ændre temperaturen. Klimaanlæg på markedet fra juni 2010 er mere energieffektive end ældre vindue air conditioners, og ifølge Miljøstyrelsen arbejder mindst 10 procent mere effektivt end ældre enheder.

Vandrette systemer

Vandrette vindue air conditioners glide inde i et åbent vindue og kommer med hardware kits til fast anker system til vinduet. De fleste kommer med lodrette paneler, der vil passe stramt mod siderne af vinduet, forsegling det fra luften udenfor. Vandrette systemer omfatter også skum tætningslister til toppen og bunden af klimaanlæg, yderligere isolerende det fra hot udendørs luft. Disse Vinduesenheder køle luften og dehumidify et rum, og de fleste tilt henne ved en sagte indfaldsvinkel så vand kondenseres på spolerne drypper udenfor.

Lodret klimaanlæg

Nogle vil måske mene lange, smalle Vinduer udgør en udfordring for air condition-enheder, men der findes lodret vindue air conditioners. Lodret klimaanlæg arbejde ligesom vandrette vindue air conditioners gøre, men i stedet for at være bredt og lavt, lodret enheder er høj og tynd. Lodret enheder installeres som typisk vindue air conditioners, men i stedet for glidende paneler på siderne, panelet er placeret på toppen, således at kløften mellem toppen af klimaanlægget og vinduet kan lukkes.

Køling og opvarmning klimaanlæg

Nogle vindue air conditioners har en varme funktion samt en afkøling. Når det bruges som et varmeapparat, enheden ikke dehumidify rummet direkte. I stedet, tørrer processen med at varme luften.

Bærbar klimaanlæg

Bærbar klimaanlæg kan være hjul fra rum til rum og har slanger at lufte varme til udendørs, gennem vinduet eller gennem et hul, skåret i væggen. Disse enheder indsamle vandet ud af luften i en plastik lagertank, der skal tømmes. Nogle bærbare klimaanlæg tilbyder valgfri kits, så vandet kan drænes automatisk ud af et vindue eller i en håndvask.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com